viernes, 24 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Confiscades 760 paquets de tabac ocults en maletes en l’aeroport de València

Els fets van ocórrer el passat dia 24 de maig, quan un home de nacionalitat russa, i procedent d’un vol internacional d’Armènia via Moscou (Rússia), és identificat per agents de la Guàrdia Civil de l’Aeroport de Manises (V), quan es disposava a arreplegar l’equipatge facturat davant les sospites que poguera portar tabac de contraban.
En el registre practicat per la Guàrdia Civil a l’equipatge d’aquesta persona, els agents van trobar 260 paquets de tabac ocults en dos equipatges mitjans (maletes concretament).

Per aquests motius, es va procedir a la sanció d’un home de 46 anys i de nacionalitat russa com a suposat autor d’una infracció a la Llei de Contraban.
En una segona actuació realitzada per la Guàrdia Civil el dia 26 de maig en l’aeroport de Manises (València). Denúncia a un home de nacionalitat d’ucraïnesa de 44 anys, que intentava entrar 500 paquets de tabac camuflats en el seu equipatge, en un vol procedent de Kíev (Ucraïna) via Praga.

Es va procedir a una sanció, com a presumpte autor d’una infracció a la Llei de Contraban.
Aquestes actuacions se sumen a les ja realitzades per les diferents Unitats de la Guàrdia Civil encarregades de la vigilància aeroportuària, en els dispositius establits de forma permanent i d’aqueixa manera poder eradicar el va traficar de contraban i substàncies estupefaents en l’Aeroport de València.

Últimas noticias

Contenido relacionado