06:03 - lunes, 4 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Confiscades més de 2.600 paquets de tabac ocultes en maletes

Per açò els agents van procedir a denunciar a aquestes persones com a presumptes autors d’una infracció a la Llei de Contraban.

Aquesta actuació s’emmarca en els dispositius establits per a erradicar el contraban de tabac en el Port i Aeroport de València.

Dins dels controls establits per la Guàrdia Civil per a evitar el tràfic internacional de contraban de tabac en el Port i l’Aeroport de València, el passat dia 17 de Juliol, ens estenc acta-Denúncia a una dona de 38 anys i nascuda a Guinea Equatorial que portava més de 2.000 paquets de tabac camuflades dins de l’equipatge. També es detecte en un ferri en el port a un home de 53 anys i nacionalitat algeriana que transportava en la seua vehicule 606 paquets de tabac.
En el registre practicat per la Guàrdia Civil a l’equipatge de la passatgera d’un vol procedent de Guinea Equatorial, els agents van trobar 2.010 paquets de tabac camuflades en tres maletes.

Mentre que en el registre d’un vehicule que es trobava a l’interior d’un ferri procedent d’Algèria els agents van trobar 606 paquets de tabac.
Per aquests motius, es va procedir a estendre acta-Denúncia a aquestes persones com suposades autores d’una infracció a la Llei de Contraban.

Aquestes actuacions se sumen a les ja realitzades per les diferents Unitats de la Guàrdia Civil encarregades de la vigilància aeroportuària, en els dispositius establits de forma permanent i d’aqueixa manera poder erradicar el va traficar de contraban i substàncies estupefaents en el Port i Aeroport de València.

Últimas noticias

Contenido relacionado