Confiscats 60 quilograms de polp de roca a Borriana

L'actuació ha sigut realitzada amb motiu dels serveis que la Guàrdia Civil té establits per a combatre la captura i comercialització de recursos pesquers.

Amb motiu dels serveis que es realitzen per diverses unitats de la Guàrdia Civil, Patrulla Fiscal i de Fronteres (PAFIF) i SEPRONA, amb la finalitat de combatre la captura i comercialització de recursos pesquers no complint amb les talles mínimes autoritzades, s’han dut a terme controls de transport i instal·lacions pesqueres.

Com a conseqüència d’estos, va ser descobert un vehicle particular que poguera transportar productes pesquers extrets de forma irregular, per conducta del Port de Pesquer de Borriana.

Davant tal circumstància se li va efectuar un control, resultant que a l’interior del maleter portava tres cabassos contenint 60 kg de POLP DE ROCA (Octopus vulgaris).

Els espècimens eren d’un pes inferior a un quilo i mancaven de qualsevol factura de primera venda o document similar que acreditara la seua correcta traçabilitat.

Per tot això es va procedir a la confiscació del gènere i a formular la corresponent denúncia en matèria de pesca marítima, que serà remesa a la Direcció Territorial de Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica de Castelló.

L’actuació ha sigut realitzada per la Patrulla Fiscal i de fronteres (PAFIF) de la Guàrdia Civil de Borriana.

CatalanSpanish