6.9 C
Valencia

La congelació de taxes i la priorització de l’àrea social, bases dels pressupostos de Borriana pel 2021

Els dos partits de l'equip de govern municipal a l'Ajuntament, PSOE i Compromís, han mantingut reunions amb les seues executives per a plantejar les principals línies d’execució del pressupost

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Els dos partits de l’equip municipal de govern han presentat les bases del pressupost de 2021 a les seues executives. Unes reunions que en línies generals deixen entreveure com el pressupost del pròxim exercici contempla la congelació de tots els tributs municipals, fins i tot la bonificació del 25% en la taxa de gestió de residus per a totes les activitats comercials així com l’exempció de la taxa de terrasses a bars i restaurants durant la primera meitat de l’exercici 2021.

Segons ha avançat la regidora d’Hisenda, Cristina Rius, en línies generals, el pressupost de 2021 contempla “la congelació de tots els tributs municipals, fins i tot la bonificació del 25% en la taxa de gestió de residus per a totes les activitats comercials, i l’exempció de la taxa de terrasses a bars i restaurants, almenys, durant la primera meitat de l’exercici 2021”.

D’altra banda, ha assenyalat que en el pressupost del pròxim exercici es reflectirà que “prioritzarem l’àrea d’acció social, la reactivació econòmica local, el foment de l’ocupació, o la neteja i desinfecció, entre altres qüestions essencials.

A més, Rius ha destacat que gràcies a la suspensió temporal de les tres regles fiscals aprovada recentment pel Govern Estatal, “serà la primera vegada que aprovarem un pressupost en què l’import del nou préstec per a inversions serà major que l’amortització prevista per al mateix exercici”. Amb això, ha precisat, “es podran dur a terme inversions molt necessàries per al municipi”.

- Publicitat -

També ha destacat que dins de les actuacions per a fomentar la contractació de diferents oficis locals, es troba una nova línia de subvencions dirigides a la rehabilitació de façanes modernistes, “que valorarà este patrimoni local que és un dels atractius per al turisme i al mateix temps fomentem el teixit productiu local”.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,557FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià