Bonig vol evitar un congrés extraordinari al PP

El Comitè Executiu Regional del Partido Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), celebrat estedijous, ha posat en valor el treball realitzat pels seus candidats en els diferents municipis de la Comunitat Valenciana per a ser el projecte dels valencians en cadascuna de les seues circumscripcions.

En este context, la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha destacat que el PP és l’únic partit de la Comunitat que en menys d’un mes ha aconseguit recuperar més de 100.000 vots, referint-se als resultats de l’abril on ella mateixa era la cap de llista a les Corts Valencianes.  “Un de cada quatre valencians ha votat al PP en les eleccions municipals”, ha sostingut la líder popular, que ha destacat que tant és així que fins al PSOE perd votants respecte a les eleccions de fa un mes, moment en el qual el bloc de dretes va estar a punt de donar-li un gir a la Comunitat.

Rovira  

Isabel Bonig ha volgut agrair a tots els alcaldes i portaveus la labor que han desenvolupat durant aquests dies, màximament quan es tractava de la tercera campanya en menys d’un mes i ha desatacat que el seu treball i esforç ha aconseguit que el PP hagi estat la llista més votada en 148 municipis de la Comunitat.

Acalla la possibilitat d’un congrés extraordinari

Sobre la convocatòria d’un congrés extraordinari després dels resultats poc satisfactoris en les convocatòries electorals, Bonig ha assegurat que no se convocarà cap congrés regional ni provincial que no siga l’ordinari. En este sentit cal assenyalar que tant la província de València com la capital encara no van celebrar l’anterior congrés i se va formar una gestora.

 

PublicitatJuega Limpio Orihuela