El PSPV-PSOE ha celebrat els congressos de la Plana Alta, Alt Palància i Plana Baixa

El secretari general del PSPV ha animat a la nova executiva liderada per Evarist Martí a "treballar amb força i ambició col·lectiva per a fer del PSPV el partit majoritari en la societat valenciana".

681

El secretari general del PSPV-PSOE, ha clausurat aquest matí a Peníscola el congrés dels socialistes dels Ports-Maestrat on ha defensat el caràcter municipalista i comarcalista del PSPV. “És la política més propera, la que permet que les necessitats quotidianes dels nostres ciutadans siguen ateses de la millor forma possible perquè la política municipal és la política més vertadera”, ha manifestat Puig al mateix temps que ha recordat que el PSPV “és un partit municipalista i comarcalista per raons històriques però a més perquè ser municipalista i comarcalista és un valor de present i de futur”.

Ximo Puig ha animat a la nova executiva liderada per Evaristo Martí a treballar “amb força i ambició col·lectiva per a fer del PSPV el partit majoritari en la societat valenciana”. “Tenim un projecte que va més enllà d’una legislatura” ha explicat després d’incidir que els socialistes hem de representar la força política amb la qual s’identifiquen la majoria de valencians, som el seu projecte de vida, el dels valencians que volen justícia que volen una terra pròspera que creuen en l’esforç que solament existeix a través de la igualtat d’oportunitats.

El secretari general del PSPV-PSOE en la província de Castelló, Ernest Blanch, ha assistit en el matí d’avui als congressos comarcals del partit en la Plana Alta, Alt Palancia i Plana Baixa, ha destacat que “de la mà de la renovació dels equips, arriba l’aposta per la innovació i la modernització que proposa el PSPV-PSOE”.

Perquè “el nostre objectiu és transformar la societat per a millorar la vida dels ciutadans i ciutadanes de la província, i per a aconseguir-ho és necessari que siguem capaços de convertir el partit de la governabilitat que hem demostrat que som, en el partit de la majoria.” Ha afegit que “aquest és el nostre repte i estic convençut que ho aconseguirem.”

“Estic convençut que tindrem la confiança de la ciutadania perquè els socialistes sempre hem sabut adaptar-nos en esdevenir dels temps sense renunciar ni als principis, ni a les idees. I perquè en definitiva som el partit que més s’assembla a la societat espanyola, valenciana i de les comarques de la província de Castelló”.