7:22 pm - Monday, 6 July 2020

Restringides les connexions entre Comunitat Valenciana i Balears

- Publicidad -Reciplasa

Des de hui, dia 19 de març, es prohibeix la realització de qualsevol mena de vol i desembarc des de la península cap als aeroports balears.

Coronavirus
Ars Volants
València
Borriana
- Publicidad -Benicassim

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

El Ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, com a autoritat competent delegada en les seues àrees de responsabilitat a l’empara del Reial decret 463/2020, i de conformitat amb el Ministre de Sanitat, ha dictat una Ordre Ministerial per la qual s’estableixen les següents mesures de transport a aplicar a les connexions entre la península i la Comunitat Autònoma d’Illes Balears, amb vista a la protecció de persones, béns i llocs:

Des de hui, dia 19 de març, es prohibeix la realització de qualsevol mena de vol des de la península cap als aeroports balears, permetent-se només una connectivitat bàsica amb les Illes.

A partir d’aquesta data, les illes Balears estaran connectades amb la península a través dels enllaços aeris amb Madrid i Barcelona.

Es mantindran també les connexions entre les illes de Mallorca i Menorca i Eivissa.

Des de hui, es prohibeix així mateix el desembarcament de passatgers dels vaixells de passatge i embarcacions d’esbarjo de tota mena en els ports de Balears, incloent-hi el trànsit interinsular, amb excepció dels conductors dels caps tractors de la mercaderia rodades.

Es permeten únicament tres freqüències diàries entre les illes de Formentera e Eivissa, i es limita també l’activitat de tots els vaixells i embarcacions d’esbarjo utilitzats amb finalitat recreativa o esportiva o en arrendament nàutic

A les 00.00 hores del dia 18 de març s’ha prohibit tot aterratge d’aviació executiva, taxi aeri o operacions assimilables a estes.

En l’ordre s’estableixen una sèrie de limitacions al transport, autoritzant-se únicament un vol diari a cada companyia que tinguera vols programats entre determinades destinacions de la península i les illes, així com a les connexions aèries entre illes. Així mateix, es prohibeix el transport de passatgers per via marítima excepte per situacions extraordinàries i excepte entre Eivissa i Formentera.

Les prohibicions establides no seran aplicables a les aeronaus d’Estat, vols exclusivament de càrrega, vols posicionals, humanitaris, mèdics o d’emergència, als vaixells d’Estat, als vaixells que transporten càrrega exclusivament, ni als vaixells que realitzen navegacions amb finalitats humanitaries, mèdiques o d’emergència.

Seguint el procediment establit en la citada Ordre, diverses companyies van comunicar en el dia d’ahir al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana el seu interés per operar una connectivitat bàsica entre la península i les Illes.

D’esta manera, les freqüències autoritzades entre la península i les Illes Balears es recullen en la taula següent:

Cap companyia ha mostrat la seua intenció de prestar els serveis aeris de connectivitat entre illes, per la qual cosa al llarg del dia de hui es durà a terme un procediment d’adjudicació que permeta la prestació d’estos serveis.

Les companyies aèries informaran dels horaris corresponents en les seues pàgines web i mitjans habituals.

Esta ordre estarà vigent des de la seua publicació en el “Boletín Oficial del Estado” i fins a la finalització del període l’estat d’alarma o fins que existisquen circumstàncies que justifiquen una nova Ordre.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Un menor de 15 anys, atés en colpejar-se al saltar a l’aigua en una cala de la Renegà

Després de l'assistència, el ferit ha estat traslladat a l'hospital General Universitari de Castelló en l'ambulància de suport vital bàsic.

L’Ajuntament de Vila-real paga prop de 140.000 euros en hores extres i ajudes al personal municipal

Concretament, s'han abonat als empleats municipals un total de 125.172 euros en concepte d'hores extraordinàries i 13.973 euros d'ajudes socials, de manera que queden liquidades les quantitats pendents del passat any.

Es descarta la ‘immunitat de grup’ a Espanya perquè només el 5,2% de la població té anticossos COVID

L'Estudi Nacional de Seroprevalencia ENA-COVID indica que la prevalença més elevada d'anticossos es troba en personal sanitari (10%) i en treballadors de residències i centres sociosanitaris (7,7%)

Compromís proposa crear ‘cases de part’ en els hospitals públics

Mònica Àlvaro: “No es pot obviar com la crisi de la COVID-19 ha posat de manifest la necessitat d’impulsar este tipus de mesura que millora la seguretat, l'atenció a l'embaràs, el part i el puerperi immediat”

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià