El Consell del 54 Sexenni de Morella es va aprovar ahir

Morella va aprovar ahir al ple ordinari la constitució del Consell del 54 Sexenni. Aquest estarà presidit per l’alcalde de la Ciutat, i tindrà representació de tots els gremis, de l’església, de l’administració de Vallivana i dels partits polítics. Com ha treballat en anteriors sexennis, aquest Consell serà el màxim òrgan de coordinació i participació per a l’organització de la festa més important de la ciutat de Morella que es celebra cada 6 anys.
L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, apunta que “el Sexenni ja està en marxa i la part fonamental d’aquest esdeveniment, és la participació i la implicació de tot un poble. Ens hem de sentir orgullosos del que som capaços de fer junts”.
També ha volgut recordar que qualsevol persona que vulga col·laborar en la festa té les portes obertes per donar suport en les múltiples tasques.
Des de fa setmanes els carrers ja treballen en l’ornamentació d’aquests i els nou estan constituint les noves juntes i, per tant, informant l’Ajuntament de qui seran els nous alets i qui serà l’enllaç, representat en el Consell del 54 Sexenni.
A més de la presidència del Consell del Sexenni, aquest comptarà amb unes àrees de treball sobre les quals girarà l’organització de la festa morellana per excel·lència. Aquestes àrees són les següents: Coordinació general, Promoció cultural, Tradicions, Seguretat, Comunicació i disseny, Promoció turística, Infraestructures i serveis, i voluntariat i participació.
Aquesta particular festa declarada festa d’interés turístic nacional i BIC (Bé d’interés cultural) va albergar en l’última edició en 2012 al voltant de 150.000 persones.
Per una altra banda, l’alcalde Rhamsés Ripollés, ha comentat que en els pròxims dies enviarà personalment la invitació formal per formar part del Comité d’Honor del 54 Sexenni al Rei Felipe VI, al President del Govern, al President de la Generalitat, al President de la Diputació, al Bisbe de Tortosa i al Rector de la Universitat Jaume I.
A més a més, des de l’Ajuntament de Morella es recorda que fins al 17 de novembre, inclòs, els i les artistes poden enviar les propostes per al concurs del cartell anunciador del 54 Sexenni.

CatalàEspañol