El Consell admet que hi havia massificació de menors en el centre de Bunyol

Una baralla en les portes del centre de menors el passat dilluns entre interns i veïns de la localitat ha provocat que la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives reconega que el centre estava vora al 150%. Si la instal·lació està preparada per a allotjar a 30 menors, el centre albergava en eixe moment 44 segons l’ajuntament.

Després de la baralla del dilluns, l’Ajuntament de Bunyol va fer públiques les seues primeres queixes sobre este tema en assenyalar que la conselleria havia incomplit algunes promeses quant a la seua col·laboració amb el consistori. En concret, criticaven que s’havien compromés al fet que hi haguera 30 residents, quan hi havia 44 dilluns; que no hi havia personal suficient, i que la Policia Autonòmica es va presentar en el centre solament el dia del trasllat dels menors quan s’havia promés que “una patrulla romandria contínuament en el centre”.

Fins a quatre menors acollits en el centre de Bunyol van ser detinguts el dilluns i altres tres adolescents van ser atesos per contusions després d’una baralla que es va deslligar suposadament pel robatori d’un casc.