10:56 pm - Thursday, 28 May 2020

El Consell aprova un decret pel qual s’estableix el Sistema d’Informació en Seguretat Alimentària en la Comunitat Valenciana

- Publicidad -Reciplasa

El sistema pretén identificar els principals riscos alimentaris que puguen causar problemes de salut i propiciar una gestió eficaç dels problemes relacionats amb la seguretat alimentària

- Publicitat -AVL
- Publicidad -Coronavirus
- Publicidad -Escalante GVAMobilitat Matriculació
- Publicidad -CastelloTributs CaixaOntinyent Dival
- Publicidad -CoronavirusOnda mascarillas
- Publicidad -
Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.

El Consell ha aprovat un decret pel qual s’estableix el Sistema d’Informació en Seguretat Alimentària en la Comunitat Valenciana.

El decret té per objecte la creació i organització d’un sistema d’informació en seguretat alimentària capaç d’identificar els principals riscos alimentaris que puguen ocasionar problemes de salut per a la població i propiciar una eficaç gestió d’aquests.

Addicionalment, un dels objectius perseguits és establir una correcta i fiable informació sobre seguretat alimentària a la població, als operadors econòmics i a l’àmbit científic.

Aquesta informació inclou la relativa a la identificació dels riscos alimentaris derivats d’infraccions comeses mitjançant pràctiques fraudulentes i els riscos nutricionals derivats de males pràctiques alimentàries o una informació inadequada al consumidor.

El decret serà aplicable en totes les etapes de la cadena alimentària, incloent-hi la producció primària, la transformació i la comercialització dels aliments i es concep com a part integrant del Sistema d’Informació en Salut Pública.

Les diferències respecte a la norma anterior (Decret 72/2011, de 10 de juny, del Consell, pel qual es crea el Sistema d’Informació en Seguretat Alimentària de la Comunitat Valenciana) es concreten en la millora del sistema i la seua actualització en els continguts, com és el cas de la vigilància de l’exposició interna i externa als diferents perills, la identificació de perills emergents i les resistències a antibiòtics.

La nova norma també elimina els òrgans de gestió establits en l’anterior a fi d’estar al que es disposa en el Decret 61/2016, 20 de maig, del Consell, pel qual es regula l’elaboració, l’aprovació i el seguiment del Pla de Seguretat Alimentària de la Comunitat Valenciana.

Esta publicació està disponible en : Valencià

Rovira

També te pot interessar

Últimes notícies

Se crema una furgoneta de repartiment en la Pista de Silla

La furgoneta de repartiment estava en la CV-31 quan s'ha produït l'incendi.

Alacant passarà a la fase 2

Desapareixeran les franges horàries, excepte per a les persones majors i dependents. Com a novetat podrem circular per la província en grups de fins a 15 persones.

Castelló passarà a la fase 2 el dilluns

Desapareixeran les franges horàries, excepte per a les persones majors i dependents. Com a novetat podrem circular per la província en grups de fins a 15 persones.

La Comunitat Valenciana passarà a la fase 2 el dilluns

A partir del dilluns podrem donar-nos un bany a les platges, obriran els cinemes, monuments i teatres amb un terç de l'aforament.

La Comunitat Valenciana suma 247 altes, set morts i 24 positius, dos importats dels EUA

Entre els set morts, un d'ells en residència, cinc corresponen a València, un a Alacant i un altre a Castelló, fins a un total de 1.425.

Esta publicació està disponible en : Valencià