El Consell col·labora amb AEVAV en la promoció i comercialització de paquets turístics de la CV

AVL

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre l’Agència Valenciana del Turisme i l’Associació Empresarial Valenciana d’Agències de Viatge (AEVAV) per a la realització d’accions de promoció i comercialització de paquets turístics de la Comunitat Valenciana.

L’Agència Valenciana del Turisme destina un import màxim de 40.000 euros a aquest conveni de màrqueting col·laboratiu, que respon al compromís de la Generalitat de mantenir el suport a les actuacions de promoció desenvolupades per les diferents associacions turístiques.

En concret, a través d’aquest conveni AEVAV realitza un work shop destinat a la promoció de la Comunitat Valenciana entre les agències de viatges associades, destacant la Ruta del Grial. Així mateix, s’ha dut a terme un fam trip a la província de Castelló per a la promoció de la província; a més d’accions de promoció de la destinació Comunitat Valenciana a Rússia i Portugal; així com diferents accions de difusió a través de cartelleria, fullets i tasques publicitàries.

- Advertisement -
CatalanSpanish