7.5 C
Valencia

El Consell Rector acorda la composició de la comissió de valoració del procés de selecció de la direcció d’À Punt

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha acordat la composició de la comissió de valoració del procés de selecció de la direcció general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC).

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

D’aquesta manera, la comissió –triada per la majoria dels membres del Consell Rector– la conformen el president, Enrique Soriano, Mar Iglesias, Marc Pallarés, José Martínez i Maria Lozano.

Aquesta comissió serà l’encarregada d’analitzar i seleccionar –en la primera fase del procés– un màxim de tres persones candidates per a ocupar la direcció d’À Punt.

La segona fase consistirà en una entrevista realitzada pel Consell Rector, en la qual s’hauran d’acreditar els requisits exigits en la convocatòria, explica la radiotelevisió pública valenciana.

Contracte programa

- Publicitat -

D’altra banda, també s’ha modificat la composició de la comissió mixta de seguiment del contracte programa. El Consell Rector ha decidit que Mar Iglesias siga la vocal que s’incorporarà, de manera provisional, en substitució de Rafael Xambó.

D’altra banda, Rosa Yagüe, doctora en Economia per la Universitat de València, s’ha incorporat hui al Consell Rector, després d’haver sigut triada per Les Corts a proposta dels grups parlamentaris.

- Publicitat -

Yagüe és professora titular del Departament d’Economia Aplicada i autora de l’estudi ‘Anàlisi exploratori de les TV autonòmiques: una visió des de l’economia’.

Va ser, a més, secretària acadèmica de la Facultat d’Economia entre 2012 i 2015 i vicedegana de Participació i Cultura des del 2015 fins al 2018.

El nomenament de Rosa Yagüe, així com el de Marc Pallarés i Vicente Cutanda, han sigut ja publicats en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -25N_Benitatxell 25N_Castelló 25N_Onda

Segueix-nos

13,295FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura DipVal_PMUS
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent Alcora25N
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Carolina Ferre i Eugeni Alemany presenten les campanades del 2021 d’À Punt

La cita de Cap d'Any serà un programa especial que començarà amb un espai dedicat a l'humor des d'un hotel i continuarà la festa des d'un balcó de la plaça de l'Ajuntament de València.

Albaida rebutja el maltractament animal

S’han donat casos en les últimes setmanes de brutalitat contra gats del carrer pel qual s’han obert diligències penals per les forces de seguretat, que avisen que poden concloure en multa de fins a 30 mil euros i presó de fins a 1 any.

Els veïns d’Onda podran guanyar premis amb el reciclatge

Les empreses tecnològiques trien Onda com a ciutat intel·ligent per a posar en marxa la prova pilot de Reciclabox.

‘L’Alcora Emprén’, un pla de suport a emprenedors i nous negocis

Està integrat per accions impulsades des de l'Ajuntament, la Caixa Rural de l'Alcora i el Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics.

La Diputació de Castelló adjudica el servei d’Educació Ambiental per a pobles de menys de 5.000 habitants

Ignasi Garcia: “Donem suport al veïnat, comerços i associacions de les localitats més menudes perquè puguen separar bé els residus i en igualtat de condicions que a les zones urbanes”.
- Advertisement -

: Valencià