El Consell Rector acorda la composició de la comissió de valoració del procés de selecció de la direcció d’À Punt

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha acordat la composició de la comissió de valoració del procés de selecció de la direcció general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC).

D’aquesta manera, la comissió –triada per la majoria dels membres del Consell Rector– la conformen el president, Enrique Soriano, Mar Iglesias, Marc Pallarés, José Martínez i Maria Lozano.

Aquesta comissió serà l’encarregada d’analitzar i seleccionar –en la primera fase del procés– un màxim de tres persones candidates per a ocupar la direcció d’À Punt.

La segona fase consistirà en una entrevista realitzada pel Consell Rector, en la qual s’hauran d’acreditar els requisits exigits en la convocatòria, explica la radiotelevisió pública valenciana.

Contracte programa

D’altra banda, també s’ha modificat la composició de la comissió mixta de seguiment del contracte programa. El Consell Rector ha decidit que Mar Iglesias siga la vocal que s’incorporarà, de manera provisional, en substitució de Rafael Xambó.

D’altra banda, Rosa Yagüe, doctora en Economia per la Universitat de València, s’ha incorporat hui al Consell Rector, després d’haver sigut triada per Les Corts a proposta dels grups parlamentaris.

Yagüe és professora titular del Departament d’Economia Aplicada i autora de l’estudi ‘Anàlisi exploratori de les TV autonòmiques: una visió des de l’economia’.

Va ser, a més, secretària acadèmica de la Facultat d’Economia entre 2012 i 2015 i vicedegana de Participació i Cultura des del 2015 fins al 2018.

El nomenament de Rosa Yagüe, així com el de Marc Pallarés i Vicente Cutanda, han sigut ja publicats en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).CatalanSpanish