23.9 C
Valencia

Consell contracta helicòpters per a incendis i emergències per 46 milions

- Publicitat -AVL

El Consell ha autoritzat la subscripció del contracte del servei de set helicòpters per a extinció d’incendis forestals, d’urgències sanitàries i de coordinació i emergències per 46.290.200 euros, IVA exempt, per als pròxims quatre anys, a partir de novembre.

Segons ha informat la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, s’inclouen tots aquells aspectes relacionats amb l’operativitat de les aeronaus i les missions a les quals se’ls destina, així com dels aspectes complementaris relacionats amb la seua operativitat en les bases aèries i l’adequació i manteniment de les instal·lacions de les bases.

No obstant això, les aeronaus i mitjos contractats podran ser destinats a qualsevol altra missió que li siga encomanada per l’organisme contractant, incloent-hi tasques relacionades amb actuacions de protecció civil, ha informat la Generalitat.

La prestació del servei es desenvoluparà normalment en tot l’àmbit de la Comunitat Valenciana i en els incendis forestals confrontants, en els quals siga difícil, a priori, determinar si el seu origen és la Comunitat.

Excepcionalment, les aeronaus que presten el servei podran enviar-se a actuar fora de la Comunitat en suport a altres comunitats autònomes, quan així se sol·licite per les autoritats de Protecció Civil, estant obligat l’adjudicatari a prestar el servei sense increment del cost.

Per al cas de trasllats sanitaris, l’actuació podrà ser en qualsevol punt del territori nacional. EFE

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,796FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Artistes fallers de Borriana se sumen a la iniciativa RegalaunNinot.com

Dos dels artistes fallers borrianencs amb més prestigi s’unixen a la plataforma web RegalaunNinot.com nascuda per ajudar al sector després de la crisi de la COVID-19

La Diputació celebrarà el 9 d’octubre amb el tret de cinc castells simultanis a Benicarló, Borriana, Vall d’Uixó, Almenara i Altura

Segons el president Martí, aquesta primera celebració oficial en la institució provincial del dia de la Comunitat Valenciana també vol ser un acte de suport al sector pirotècnic

Detectat un nou brot de covid-19 a Alzira per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 243 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Alfarp per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no)

El coronavirus continua en expansió a Castelló amb 5 brots més a la capital

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1493 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià