El Consell i la Plataforma de Persones amb Discapacitat Física col·laboren per a impulsar el turisme accessible en la Comunitat Valenciana

Turisme Comunitat Valenciana destina 30.000 euros per a accions de formació per al sector i actuacions de promoció

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Plataforma Representativa Estatal de Persones amb Discapacitat Física (PREDIF) per a impulsar el turisme accessible en la Comunitat Valenciana.

A través d’aquest acord, Turisme destina 30.000 euros per a realitzar diferents accions que permeten difondre la Comunitat Valenciana com a destinació turística accessible. Entre elles, s’inclouen les activitats de formació dirigides al sector turístic, professionals i formadors de la Xarxa de CdTs, per a donar a conéixer l’ús de la plataforma de turisme accessible TUR4all, una eina de comunicació i comercialització d’aquest tipus d’oferta.

Així mateix, a través d’aquest conveni sorgeix el nou Manual de Bones Pràctiques de Turisme Accessible de la Comunitat Valenciana i l’organització d’un blog trip, que reunirà la pròxima tardor en la Comunitat a bloguers nacionals i internacionals amb diversitat funcional, que divulgaran l’oferta accessible de les tres províncies.

Cal destacar que un dels pilars de la política turística de la Generalitat té per objectiu promoure un turisme inclusiu i accessible, que assegure la igualtat d’oportunitats de totes les persones per a desenvolupar la totalitat de les accions que componen l’activitat turística d’una manera segura, còmoda, autònoma i normalitzada.

Publicitat