19.5 C
Valencia

El Consell col·labora amb la Federació Gestora de Gaiates de Castelló per a promocionar les festes de la Magdalena

Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb 40.000 euros a través d'un conveni de màrqueting col·laboratiu.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Federació Gestora de Gaiates de Castelló de la Plana per a la promoció i impuls de les Gaiates de Castelló.

A través d’este acord la Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, destinarà 40.000 euros per al desenvolupament d’accions de promoció i màrqueting de les Gaiates de Castelló.

Les Gaiates, monuments que desfilen per la ciutat de Castelló durant nou dies, donen, en primer lloc, singularitat, creativitat i responsabilitat de mantenir vives les tradicions en les festes de la Magdalena. I, en segon lloc, a través de les associacions culturals que formen, contribueixen a la promoció de valors a les noves generacions, on prevalga la igualtat, el respecte, la capacitat de dialogar i construir un entramat fester sense exclusions.

Mitjançant este conveni, està prevista la realització de diferents publicacions de llibres promocionals de les Gaiates on es desenvolupen les diferents actuacions i activitats que cada associació realitza durant les festes de la Magdalena.

- Publicitat -

No obstant això, les actuacions previstes en este acord podran adaptar-se per a contemplar les circumstàncies excepcionals sorgides per la pandèmia internacional del coronavirus, prèvia autorització de Turisme Comunitat Valenciana.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,319FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Mor Susana Zamora, regidora de l’Alcúdia de Veo

L'Ajuntament ha comunicat la defunció en un comunicat a través de les xarxes socials.

Aglomeracions en les principals zones comercials del país en el primer cap de setmana ‘nadalenc’ i de compres

Pel centre de ciutats com Madrid, València, Saragossa o Gijón es van succeir durant tota la jornada imatges de carrers replets de persones, on era pràcticament impossible mantenir la distància de seguretat.

El 90% dels residents de El Collet de Benicarló estan contagiats de coronavirus

La residència, de titularitat municipal, està sota vigilància de control sanitari per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Ferit un motorista a Betxí en xocar amb un porc senglar

L'home ha sigut traslladat a l'Hospital de la Plana.

Borriana prorroga fins al 5 de gener l’exposició ‘El campanar: memòria d’una reconstrucció 1942-1945’

El passat dia 10 de novembre es van complir setanta-cinc anys de la col·locació de l'última pedra del campanar de Borriana.
- Advertisement -

: Valencià