El Consell col·labora amb la Federació Gestora de Gaiates de Castelló per a promocionar les festes de la Magdalena

Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb 40.000 euros a través d'un conveni de màrqueting col·laboratiu.

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Federació Gestora de Gaiates de Castelló de la Plana per a la promoció i impuls de les Gaiates de Castelló.

A través d’este acord la Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, destinarà 40.000 euros per al desenvolupament d’accions de promoció i màrqueting de les Gaiates de Castelló.

Les Gaiates, monuments que desfilen per la ciutat de Castelló durant nou dies, donen, en primer lloc, singularitat, creativitat i responsabilitat de mantenir vives les tradicions en les festes de la Magdalena. I, en segon lloc, a través de les associacions culturals que formen, contribueixen a la promoció de valors a les noves generacions, on prevalga la igualtat, el respecte, la capacitat de dialogar i construir un entramat fester sense exclusions.

Mitjançant este conveni, està prevista la realització de diferents publicacions de llibres promocionals de les Gaiates on es desenvolupen les diferents actuacions i activitats que cada associació realitza durant les festes de la Magdalena.

No obstant això, les actuacions previstes en este acord podran adaptar-se per a contemplar les circumstàncies excepcionals sorgides per la pandèmia internacional del coronavirus, prèvia autorització de Turisme Comunitat Valenciana.

CatalanSpanish