2:41 am - Wednesday, 3 June 2020

El Consell gastarà 36,8 milions d’euros en la Societat de Mitjans de Comunicació

- Publicidad -Reciplasa
Coronavirus
GVAMobilitat Matriculació
CaixaOntinyent DiVal AMIC
mascarillas
- Publicidad -Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

El Consell ha aprovat el pressupost per a l’exercici del 2017 de la Societat de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana, que ascendeix a 36.840.000 euros, després de la seua aprovació pel Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

D’aquest pressupost, 19.000.000 euros van destinats a cobrir les despeses de personal i la resta, 17.840.000 euros, es destinaran a la producció de contingut audiovisual. En aquest primer exercici, totes les inversions i despeses de funcionament dels mitjans estan inclosos en el pressupost de la Corporació.

Tecnologia i Centre de Producció

Així mateix, s’està elaborant un pla tecnològic per a actualitzar tot l’equipament tècnic de la futura plataforma àpuntmèdia. Donada la situació que ha trobat la nova Direcció general, s’ha de fer una inversió més important de la prevista.

L’objectiu d’estes inversions és actualitzar el nombrós equipament tècnic obsolet i no recuperable després de quasi quatre anys del tancament de la RTVV.

A més, una part del mateix ja estava obsolet fa quatre anys i, encara que solament s’invertirà en l’imprescindible, es calcula una inversió de prop de 20 milions d’euros repartida en els pròxims tres anys.

De la mateixa manera, el Centre de Producció de Burjassot requereix obres i reparacions, com són la substitució de refrigeradors, transformadors de llum, reparació de goteres, etc, ja que es tracta d’un edifici de més de 30 anys que ha de posar-se a punt per al seu correcte funcionament.

Plantilla

D’acord amb les previsions fixades, dels 36.840.000 euros de pressupost de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació per a este exercici, 19.000.000 euros van destinats a cobrir les despeses de personal.

La Relació de Llocs de treball és de 469 persones, més una trentena de persones que en l’exercici actual estan adscrits de forma temporal a la Relació de Llocs de treball de la Corporació i passaran a la societat en l’exercici 2018.

Per tant, la plantilla de la Societat de Mitjans serà de 500 persones i es cobrirà a través de borses de treball temporal fins que es convoquen proves de selecció. La incorporació de la plantilla serà progressiva al llarg del 2018 i 2019, i en funció de les necessitats dels mitjans de comunicació.

En la Societat de Mitjans de Comunicació hi haurà tres grans àrees: explotació i enginyeria, continguts i informatius.

– En l’àrea d’explotació i enginyeria s’ha prioritzat el personal especialitzat que puga aportar valor afegit a l’empresa, ja que una plataforma multimèdia necessita experts i, per tant, d’un bon equip de tècnics especialitzats.

– En l’àrea de continguts i de programes hi haurà professionals que s’ocupen de supervisar les produccions que arriben de la indústria audiovisual. Es tractarà de productors executius, gestors de continguts, gent preparada per a analitzar que convé instal·lar en la web, en la televisió i en la ràdio. A més, hi haurà personal per a la programació pròpia.

– En l’àrea d’Informatius es naix amb una redacció única capaç d’elaborar informació per a tots els mitjans, pels canals de televisió (un o dues), de la ràdio (la generalista i la temàtica) i de la web. També es pretén que siga capaç de fer programes informatius, debats, entrevistes, etc., tal com especifica la Llei 6/2016 del Servei Públic de Radiodifusió i Televisió d’àmbit autonòmic, de titularitat de la Generalitat, per la qual es crea la CVMC

Continguts

La Societat de Mitjans de Comunicació té previst encarregar enguany a la indústria de l’audiovisual més de 4.000 hores de programació per a cobrir la graella d’emissió en Televisió (una emissió per a 2018).

Igualment, també s’encarregarà al sector una part de la graella de Ràdio (la que no siga de producció pròpia), que és pràcticament el 60%, i també continguts per a la web.

En aquest sentit, la inversió per a continguts del 2017 tindrà un impacte en el sector audiovisual superior a 800 llocs de treball.

aquests continguts se sumen els encarregats en la convocatòria extraordinària que va llançar l’Alt Consell Consultiu. Els contractes d’aquesta convocatòria, en mans de la Corporació de Mitjans i del Consell Rector, ja han començat a signar-se.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

La Comunitat Valenciana no passarà a Fase 3 este pròxim dilluns

La consellera ha demanat prudència i esgotar al màxim els 14 dies aconsellats entre fase i fase.

Les anàlisis d’aigües residuals no detecten pràcticament la presència del virus

Eugenio Calabuig assegura que és una eina fiable i capaç de “monitorar ciutats” per a saber a través de l'aigua bruta quan i on existeixen possibles focus de contagi.

La Pobla de Vallbona suspén les festes fins a octubre

Se cancel·la el XIII Festival Ceba-rock i el I Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Pobla de Vallbona.

Les universitats començaran el curs de forma semipresencial

També han anunciat data de l'inici de les clases, diferent per a primer curs i següents.

El mercat ambulant de roba de Vila-real es reprén este dimecres

El mercat ambulant de roba i complements tornarà amb 75 llocs de venda en una ubicació provisional

Esta publicació està disponible en : Valencià