El Consell de la Joventut de València inaugura la XXIII Fira d’Associacions

En l'esdeveniment es tracten temes tan rellevants actualment com l'emancipació juvenil en la ciutat, la mobilitat, l'habitatge i l'ocupació

XXIII Fira d'Associacions

La joventut s’informa, s’il·lusiona i s’organitza. Per açò, sota el lema ‘EmancipACCIÓ‘, el Consell de la Joventut de València (CJVlc) tracta en la seua XXIII Fira d’Associacions temes tan rellevants actualment com l’emancipació juvenil en la ciutat, la mobilitat, l’habitatge i l’ocupació. Este matí ha tingut lloc l’acte d’inauguració, que ha comptat amb la presència de Roberto Jaramillo, regidor de Joventut; Sandra Gómez, regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, i Pere Fuset, regidor de Cultura Festiva.

Esta iniciativa juvenil que fomenta tant el voluntariat i l’associacionisme com la interacció entre la representació política i la joventut és possible gràcies a la col·laboració de la Universitat de València, la Diputació de València, l’Institut Valencià de la Joventut i el Servei de Joventut de l’Ajuntament de València. “No deixeu que ningú limite la vostra veu, perquè ningú millor que la joventut per a saber el que volem com a societat. Amb totes i tots construirem la ciutat que mereixeu, una València sense Límits”, ha comentat Sandra Gómez durant el seu discurs.

L’esdeveniment, que durarà durant tot el dia de hui, comptarà amb taules redones, debats i tallers on es reuniran aproximadament 30 associacions juvenils que posaran en comú la important acció social que duen a terme en la ciutat. Per açò, tal com indica el Consell de la Joventut de València, “és una ocasió potencial d’interacció, foment i creació de noves xarxes de solidaritat sota objectius comuns que enfortisquen el moviment associatiu juvenil de la ciutat”. “La gent s’associa quan fer-ho és útil. Nosaltres anem a fer que siga així”, han assenyalat les autoritats de l’ajuntament.

 

 

Publicitat