El Consell Rector cessa per unanimitat a Juanvi Bellido

La petició, feta per la Regidora de Festes Sara Usó, ha sigut aprovada per unanimitat.

395
Noelia Hernández insta, a més, a desenvolupar una estratègia per a atraure empreses de ciberseguretat i fomentar la creació de start-ups en la Comunitat

El Consell Rector del Patronat de Festes de Castelló, reunit hui a les 14 hores, ha decidit cessar al actual president de la Junta de Festes Juan Vicente Bellido.

Aquest acord s’ha adoptat després que s’haja posat en coneixement del Patronat, escrits de membres de la Junta de Festes i dels pares de les Reines de les Festes 2018 amb queixes sobre les actituds i fets realitzats pel president de la Junta de Festes.

En vista que “s’ha traslladat una situació insostenible i que s’està causant un dany públic a la imatge de les institucions de la ciutat així com de les màximes representants del món de les festes i de les seues famílies”, segons explica l’Ajuntament de Castelló, el Consell Rector ha acordat el cessament sense vots en contra ni abstencions.

Cal recordar que, segons estableix l’article 26 dels Estatuts del Patronat, el president de la Junta de Festes, com a màxim representant de l’òrgan col·legiat, ha d’actuar sota els principis de suport i col·laboració i ajustar-se a les directrius fixades per la Presidència del Patronat Municipal de Festes.

Aquesta decisió pretén, abans de res, “no causar un perjudici en la bona imatge de les festes de la ciutat de Castelló, i s’adopta davant la necessitat de continuar treballant per i per a les festes i representar de la millor manera a la nostra ciutat en els pròxims esdeveniments festers”, ha finalitzat el Consistori.

La decissió s’ha pres amb l’unanimitat dels assistents, però no han participat en la sessió el representant de Ciudadanos Manuel Paduraru ni els del Partit Popular Carlos Feliu i Maria España.

Bellido ha interpossat una querella criminal contra Sara Usó per prevaricació i injúries amb publicitat.