El Consell Municipal per a la Igualtat en l’Educació de Nules prepara les activitats del Dia de la Dona

Entre les principals funcions del Consell es troba dissenyar, dinamitzar, coordinar i avaluar els projectes d’igualtat dels serveis municipals.

563

El Consell Municipal per a la Igualtat en l’Educació de Nules ha celebrat la primera reunió de l’any per a tractar, entre altres, les activitats que es portaran a terme per commemorar el dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona, en els centres educatius de Nules.

El regidor d’Igualtat, Antonio Romero, comenta que “aquestes activitats estan dirigides a fomentar la igualtat en l’alumnat per la qual cosa volem implicar tant a l’alumnat dels col·legis com de l’institut, de manera que una de les propostes que s’han ficat damunt la taula és el visionament de pel·lícules que transmetre’n valors d’igualtat. A més, l’alumnat de l’IES Gilabert de Centelles del cicle d’Educació Infantil, s’encarregarà de realitzar els contacontes als més menuts”.

Per altra banda, els membres del Consell segueixen treballant en el Pla d’Igualtat en Educació, en concret és l’Agent d’Igualtat, Bienvenida Sangüesa, qui està realitzant el pla per la qual cosa ha presentat un resum dels punts en els quals està treballant.

El Pla d’Igualtat en Educació pretén ser un manual, perquè cada centre educatiu puga elaborar les mesures necessàries per a implantar en el seu propi centre per a afavorir la igualtat entre dones i homes.

Cal recordar que el Consell Municipal per a la Igualtat en l’Educació es va constituir l’any 2016 i està format pel regidor de Polítiques d’Igualtat, Antonio Romero; representant del servei d’Infodona i representants de cadascú dels centres educatius de la localitat. Entre les principals funcions del Consell es troba dissenyar, dinamitzar, coordinar i avaluar els projectes d’igualtat dels serveis municipals.