3:50 am - Tuesday, 7 July 2020

El Consell aprova l’Oferta Pública d’Ocupació de 2019 per a personal de Sanitat

- Publicidad -Reciplasa

En concret, estes 2.032 places corresponen a 1.962 places d'estatutari (804 places de promoció interna, 970 de torn lliure i 188 d'estabilització) i 70 places funcionarials.

Coronavirus
Ars Volants
València
Borriana
- Publicidad -Benicassim

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

El Ple del Consell ha autoritzat el decret pel qual s’aprova l’Oferta Pública d’Ús de 2019 per a personal gestionat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

L’oferta aprovada per aquest decret està constituïda per places vacants i dotades econòmicament en el Pressupost de la Generalitat per al present exercici 2019.

El total d’esta oferta ascendeix a 2.032 places, detallades per categories professionals, amb indicació del nombre total de places per categoria i sistema de provisió, nombre de places corresponent al torn lliure, promoció interna del personal estatutari fix i funcionari de carrera, així com a les places derivades del Pla d’Estabilitat.

En concret, estes 2.032 places corresponen a 1.962 places d’estatutari (804 places de promoció interna, 970 de torn lliure i 188 d’estabilització) i 70 places funcionarials.

Torn lliure

Les 1.962 places d’estatutari corresponen a 970 places de torn lliure, de les quals, per categories, hi ha 10 places d’administratiu, 8 d’auxiliar administratiu, 7 d’auxiliar de farmàcia, 8 d’infermera especialista obstètric-ginecològica, 11 d’infermera especialista de salut mental, 356 d’infermera d’institucions sanitàries, 12 d’infermera SAMU.

També s’inclouen en aquesta categoria 80 places de facultatiu especialista, 8 de fisioteràpia, 1 d’higienista dental, 2 d’enginyer tècnic, 2 metges de CPF (Centre Planificació Familiar), 2 metges d’equip mòbil, 103 metges de família Equip d’Atenció Primària (EAP), 17 mèdics SAMU, 4 metges de treball, 9 metges d’urgència hospitalària, 10 pediatres d’Equip d’Atenció Primària i 2 periodistes.

A més, es convoquen 281 places de tècnic d’atenció auxiliar d’infermeria, 1 de tècnic d’ergonomia, 6 de tècnic d’anatomia patològica, 4 de tècnic de documentació sanitària, 7 de tècnic especialista de laboratori, 1 de tècnic especialista en medicina nuclear, 15 de tècnic especialista en radiodiagnòstic, 1 de tècnic especialista en radioteràpia i 2 de tècnic d’higiene.

Promoció interna

Respecte a les 804 places de promoció interna, es convoquen 10 places d’administratiu, 8 d’auxiliar administrativa, 7 d’auxiliar de farmàcia, 7 d’infermeria especialista obstètric-ginecològic, 11 d’infermer especialista de salut mental, 356 d’infermer d’institucions sanitàries, 12 d’infermeria SAMU, 25 de facultatiu especialista, 7 de fisioterapeuta i 2 d’enginyer tècnic.

També es convoquen les següents places: 2 metges de CPF, 1 metge d’equip mòbil, 27 de metge de família d’Equip d’Atenció Primària, 5 de mèdics SAMU, 1 metge del treball, 3 metges d’urgència hospitalària, 4 pediatres d’Equip d’Atenció Primària, 1 periodista, 281 de tècnic de Cures d’Auxiliar d’Infermeria, 6 de tècnic d’anatomia patològica, 4 de tècnic de documentació sanitària, 7 de tècnic especialista de laboratori, 15 de tècnic especialista en radiodiagnòstic, 1 de tècnic especialista en radioteràpia i 1 tècnic d’higiene.

Pla d’Estabilització

Quant a les 188 places del Pla d’Estabilització corresponen a 4 de treballador social, 10 d’auxiliar administratiu, 5 d’auxiliars de farmàcia, 1 dietista nutricionista, 100 d’infermeria d’institucions sanitàries, 13 de facultatiu, 1 d’higienista dental, 1 d’enginyer superior, 3 metges de CPF, 10 metges de família d’Equip d’Atenció Primària, 5 de metges d’Urgència hospitalària.

També s’inclouen en aesta categoria 10 pediatres d’Equip d’Atenció Primària, 1 de tècnic especialista de documentació sanitària, 16 tècnics especialistes de laboratori i 8 tècnics especialistes de radiodiagnòstic.

Finalment, les 70 places funcionarials corresponen a 38 places de torn lliure i 32 de promoció interna.

Major Oferta d’Ocupació Pública

D’esta manera, l’any vinent es farà efectiva la major Oferta d’Ocupació Pública realitzada fins al moment, atés que, està prevista la convocatòria dels processos selectius corresponents a les OPE’s dels anys 2017, 2018 i 2019, amb una oferta de 13.422 places.

Totes elles, sumades a les 3.608 places de les oposicions de 2014, 2015 i 2016, sumen un total de 17.030 places, que reduiran els índexs de temporalitat i donaran estabilitat a les plantilles de les institucions sanitàries.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Sis dies sense que Sanitat notifique morts a la Comuntat Valenciana

La Comunitat Valenciana ha encadenat sis dies seguits sense que es notifiquen defuncions per coronavirus, per la qual cosa el número total...

L’alcaldessa de la Vilavella analitza la situació municipal amb el president de la Diputació

Navarro ha aprofitat la seua primera reunió oficial amb Josep Martí per a agrair el seu suport durant la crisi del coronavirus i sol·licitar la mediació de la Diputació perquè les institucions supramunicipals actualitzen els seus pagaments amb l'ajuntament.

Un menor de 15 anys, atés en colpejar-se al saltar a l’aigua en una cala de la Renegà

Després de l'assistència, el ferit ha estat traslladat a l'hospital General Universitari de Castelló en l'ambulància de suport vital bàsic.

L’Ajuntament de Vila-real paga prop de 140.000 euros en hores extres i ajudes al personal municipal

Concretament, s'han abonat als empleats municipals un total de 125.172 euros en concepte d'hores extraordinàries i 13.973 euros d'ajudes socials, de manera que queden liquidades les quantitats pendents del passat any.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià