domingo, 21 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Consell reprén després de sis anys el recobriment de la séquia de Sollana en el terme d’Algemesí

Les obres consistixen en l’entubat i cobriment d’un tram de 1.980 metres de la séquia de Sollana que discorre paral·lel al camí Parada de l’Olivera d’Algemesí, per mitjà d’una canonada de polièster reforçat amb fibra de vidre de 1.800 mil·límetres de diàmetre i un altre tram de 160 metres de canonada d’idèntiques característiques de 1.400 mil·límetres de diàmetre.

L’objectiu d’esta actuació és minimitzar la pèrdua d’aigua de la séquia i reduir la perillositat d’este tram del camí Parada de l’Olivera, pel fet que en determinats punts la séquia arriba a tindre més de cinc metres de profunditat.

L’import total de les obres és de 1.407.704,10 euros, amb un termini d’execució previst de 12 mesos.

Encara que les obres es van encomanar en 2008 a l’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals (EPSAR), el contracte d’execució es va firmar el 8 de febrer de 2011, suspenent-se l’1 d’abril d’eixe mateix any per interferència en la campanya de reg de l’arrossar. El 24 d’octubre de 2011 l’anterior equip directiu de la conselleria va mantindre la suspensió de les obres per l’existència de problemes en la consignació de crèdits que patia l’EPSAR.

Últimas noticias

Contenido relacionado