15 C
Valencia

El vicepresident segon del Consell visita Teulada Moraira

El vicepresident també ha destacat que “Teulada i en concret Moraira, com a nucli poblacional de platja, es veu afectat per l'augment dels preus de l'habitatge.

- Publicitat -AVL

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, s’ha reunit amb l’alcaldessa de Teulada Moraira, Rosa Vila i la corporació municipal per a traslladar-los les propostes de la Generalitat en polítiques d’habitatge, així com les prioritats en matèria de transició ecològica.

L’alcaldessa que ha mostrat el seu agraïment a Martínez Dalmau per la visita i per preocupar-se pel municipi, i ha plantejat els principals problemes en matèria tant d’habitatge, atés que Teulada no compta en l’actualitat amb parc públic d’habitatge ni tampoc s’han dut a terme en el mateix actuacions de regeneració urbana i també la problemàtica referides a la mobilitat. En aquest sentit el vicepresident ha manifestat que “l’aliança entre la Generalitat i l’Ajuntament de Teulada Moraira contribuirà a aportar solucions i beneficiarà a les veïnes i veïns d’aquest municipi de la Marina Alta”.

Martínez Dalmau ha explicat que la prioritat de la Generalitat és donar capacitat als municipis considerats Espais Urbans Sensibles perquè puguen previndre i donar resposta a les emergències d’habitatge. En esta línia, ha dit “estem treballant en mecanismes jurídics i de finançament que ens permeten desplegar en el territori la capacitat d’adquirir habitatges i que siguen els municipis els que tinguen esta capacitat”.

El vicepresident també ha destacat que “Teulada i en concret Moraira, com a nucli poblacional de platja, es veu afectat per l’augment dels preus de l’habitatge. “Un problema comú a uns altres a municipis costaners i turístics de la Comunitat que ens exigeix actuar en la regulació dels preus del lloguer perquè en aquests pobles hi ha gent que no ha tingut oportunitat de comprar-se una casa que viu tot l’any”, segons ha expressat.

Respecta als problemes de mobilitat en el municipi i a la comarca, Martínez Dalmau ha apostat per una mobilitat urbana i interurbana sempre, ha dit, basada en la sostenibilitat. Així mateix, s’ha referit a la imminent gratuïtat de l’AP-7 que valora com un gran assoliment “gràcies a governs de progrés” i en aquest marc d’avançar en mobilitat “treballa el Govern del *Botànic”.

L’alcaldessa, Rosa Vila, ha reiterat la intenció del Consistori d’apostar per la mobilitat més sostenible. A més, ha destacat després de la reunió que és important “fer comarca, perquè tots units podem treballar millor”, ha finalitzat.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’oci de Benimodo

Este brot afecta 8 persones, totes elles han donat positiu en les proves PCR i actualment guarden quarantena així com les persones amb les quals ha tingut un contacte pròxim.

Dos brots en Carlet per contacte social provoquen 15 positius més

Malgrat les mesures que Carlet ha imposat després de les no-festes. Esta localitat de la Ribera se situa en el punt de mira de Sanitat per l'alt volum de casos positius que té.

Teulada registra un brot de coronavirus per contacte social

Les persones que han donat positiu romanen confinades per ordre de la Conselleria de Sanitat.

La Comunitat suma 621 casos de coronavirus

La xifra total de positius se sitúa en 38.784 persones.

La Universitat Jaume I ha celebrat el solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

La rectora reivindica el valor de la ciència i aposta per la solidaritat en la inauguració del nou curs acadèmic
- Advertisement -

: Valencià