El Consell aprova un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-real per a donar continuïtat a l’oficina PROP

Les oficines PROP mixtes faciliten els tràmits de la ciutadania amb la Generalitat i integren els principals serveis municipals.

El Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica i l’Ajuntament de Vila-real per a actualitzar i donar continuïtat al funcionament de l’Oficina PROP mixta en la localitat.

Els punts d’atenció a la ciutadania de la Generalitat tenen per objectiu acostar l’Administració als municipis, descentralitzant els serveis administratius i els tràmits, a més de prestar una atenció personalitzada.

Les oficines PROP mixtes faciliten els tràmits de la ciutadania amb la Generalitat i integren els principals serveis municipals, evitant desplaçaments innecessaris als veïns i oferint un servei de qualitat, optimitzant recursos i guanyant en eficiència.

El PROP de Vila-real ofereix informació general de la Generalitat i compta amb un Punt de Registre d’Usuari per a l’expedició de certificats digitals i [email protected] A més, l’Ajuntament continuarà fent les tasques de registre públic.

Este conveni no suposa obligacions econòmiques entre les parts i tindrà una duració de quatre anys.

Els PROP en la Comunitat Valenciana presten servei presencial en les seues instal·lacions des del mes de juny passat a través de cita prèvia. La ciutadania pot sol·licitar-la a través del següent enllaç o del telèfon 012 per a cada tràmit o gestió que desitge realitzar.

CatalanSpanish