13.1 C
Valencia

La Consellera de Sanitat visita Sant Joan d’Alacant

La flamant consellera de Sanitat, Ana Barceló, va visitar en el dia d'ahir l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant, on va ser rebuda per l'Alcalde Jaime Albero i per la regidora de Sanitat Esther Donate.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La flamant consellera de Sanitat, Ana Barceló, va visitar en el dia d’ahir l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant, on va ser rebuda per l’Alcalde Jaime Albero i per la regidora de Sanitat Esther Donate.

En la reunió de treball es va fer una recapitulació dels projectes que ja estan en marxa en el terme municipal de Sant Joan, com la construcció de l’ampliació del Centre de Salut, la instal·lació del segon PET-TAC, l’ampliació d’Urgències i de l’Hospital Oncològic, entre altres projectes. Aquestes iniciatives, sumades a les ja realitzades fins hui, suposen una inversió a Sant Joan de més de 25 milions d’euros dins del Pla de Dignificació de la Sanitat Pública Valenciana, dels quals ja es porten executats una mica més de 10 milions d’euros.

També s’han plantejat els reptes de futur per al departament de Salut de Sant Joan i per a Hospital i Centre de Salut de manera més concreta. Un dels més apressants és el de l’accés mitjançant transport públic donat el col·lapse de trànsit que es pateix en els accessos per l’abús del cotxe privat. Aquesta situació pot veure’s agreujada pel previsible augment de població que es produirà per la urbanització dels sectors d’Albufereta, Vistahermosa o Orgegia, la població dels quals s’adscriu a l’Hospital de Sant Joan. Per això, des de l’Ajuntament s’ha mostrat la proposta que s’ha realitzat a la conselleria de transports per a poder portar el TRAM a l’Hospital, Sant Joan i Mutxamel, així com la necessitat d’un reforç en les línies d’autobús. També s’ha sol·licitat la volta a posar en marxa del Punt d’Atenció Continuada que es va suprimir per part de l’administració del PP en 2005.

“Ana Barceló és una persona molt eficient i treballadora. Estic segur que defensarà els interessos de Sant Joan, que són els interessos de la Conselleria de Sanitat”, ha declarat la regidora de Sanitat Esther Donate (PSOE).

- Publicitat -

“Cap administració ha invertit en Salut com la Conselleria de Sanitat del govern de Ximo Puig, però continuarem reclamant més inversions per a millorar els serveis dels santjoaners i santjoaneres”, ha conclòs l’Alcalde de Sant Joan, Jaime Albero (PSOE).

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,568FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià