24.3 C
Valencia

La Consellera de Sanitat visita Sant Joan d’Alacant

La flamant consellera de Sanitat, Ana Barceló, va visitar en el dia d'ahir l'Ajuntament de Sant Joan d'Alacant, on va ser rebuda per l'Alcalde Jaime Albero i per la regidora de Sanitat Esther Donate.

- Publicitat -AVL

La flamant consellera de Sanitat, Ana Barceló, va visitar en el dia d’ahir l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant, on va ser rebuda per l’Alcalde Jaime Albero i per la regidora de Sanitat Esther Donate.

En la reunió de treball es va fer una recapitulació dels projectes que ja estan en marxa en el terme municipal de Sant Joan, com la construcció de l’ampliació del Centre de Salut, la instal·lació del segon PET-TAC, l’ampliació d’Urgències i de l’Hospital Oncològic, entre altres projectes. Aquestes iniciatives, sumades a les ja realitzades fins hui, suposen una inversió a Sant Joan de més de 25 milions d’euros dins del Pla de Dignificació de la Sanitat Pública Valenciana, dels quals ja es porten executats una mica més de 10 milions d’euros.

També s’han plantejat els reptes de futur per al departament de Salut de Sant Joan i per a Hospital i Centre de Salut de manera més concreta. Un dels més apressants és el de l’accés mitjançant transport públic donat el col·lapse de trànsit que es pateix en els accessos per l’abús del cotxe privat. Aquesta situació pot veure’s agreujada pel previsible augment de població que es produirà per la urbanització dels sectors d’Albufereta, Vistahermosa o Orgegia, la població dels quals s’adscriu a l’Hospital de Sant Joan. Per això, des de l’Ajuntament s’ha mostrat la proposta que s’ha realitzat a la conselleria de transports per a poder portar el TRAM a l’Hospital, Sant Joan i Mutxamel, així com la necessitat d’un reforç en les línies d’autobús. També s’ha sol·licitat la volta a posar en marxa del Punt d’Atenció Continuada que es va suprimir per part de l’administració del PP en 2005.

“Ana Barceló és una persona molt eficient i treballadora. Estic segur que defensarà els interessos de Sant Joan, que són els interessos de la Conselleria de Sanitat”, ha declarat la regidora de Sanitat Esther Donate (PSOE).

“Cap administració ha invertit en Salut com la Conselleria de Sanitat del govern de Ximo Puig, però continuarem reclamant més inversions per a millorar els serveis dels santjoaners i santjoaneres”, ha conclòs l’Alcalde de Sant Joan, Jaime Albero (PSOE).

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,705FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià