La Conselleria iniciarà el divendres les obres del carril ciclopeatonal entre Borriana i Vila-real

S'unirà la via ciclopeatonal de l'entorn de l'Escorxador Municipal de Borriana amb el de l'Hospital Comarcal de la Plana a Vila-real, aquest nou eix connectarà amb el CR-18 que discorre entre Nules i Orpesa i que ja està en servei.

795
La companyia elèctrica li reclamava a la víctima uns 13.000 euros

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori té previst iniciar aquest divendres les obres del carril ciclopeatonal que connectarà les poblacions de Borriana i Vila-real, segons ha anunciat el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo i que forma part del pla de seguretat viària que ha presentat la consellera d’Habitatge María José Salvador.

Així, Domingo ha explicat que “està setmana s’ha acabat de redactar el projecte i ja s’està en condicions d’iniciar la construcció d’aquest nou eix, CR-185, que connectarà amb el CR-18 entre Nules i Orpesa i que actualment ja està en servei en tota la seua longitud”.

Les obres consistiran a connectar el carril ciclopeatonal de l’entorn de l’Escorxador Municipal de Borriana al costat de la CV-185, amb l’existent en el tram pròxim a l’Hospital Comarcal de la Plana a Vila-real. Aquest tram tindrà una amplària total de 3,00 m, idèntica als trams tan anterior com posterior, i una longitud de 1.220 m.

El director general ha destacat que amb aquesta via “s’uniran dues de les principals ciutats de la província de Castelló i quedaran vinculades a la xarxa de més de 88 quilòmetres de vies ciclopeatonals que existeixen en la província”.

Per a Domingo, aquesta actuació “és una important aposta per la mobilitat sostenible, un dels objectius prioritaris del departament, en millorar la mobilitat de vianants i ciclistes”, i en definitiva, ha assenyalat, “també millorarà la qualitat de vida per als veïns i visitants d’aquestes dues importants localitats”.

Igualment, ha apuntat, suposarà un gran augment de la seguretat viària, ja que evitarà que els usuaris més vulnerables com a ciclistes i vianants hagen d’accedir a la carretera amb el risc que suposa.