25.8 C
Valencia

La Conselleria adjudica les obres de rehabilitació del grup Jesús Obrero de la Vall d’Uixó

L'actuació suposa una inversió aproximada de 110.000 euros.

- Publicitat -AVL

La Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, a través de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), ha adjudicat les obres de rehabilitació dels elements comuns del grup d’habitatge públic Jesús Obrero de la Vall d’Uixó, per un import aproximat als 110.000 euros.

Esta actuació s’emmarca en els Plans d’Intervenció Integral Sostenible (PIINS), que la Generalitat està desenvolupant per a dignificar i millorar les condicions de determinats grups d’habitatge públic. Unes intervencions que es complementen amb mesures d’atenció social i normalització d’ocupació dels habitatges.

La licitació d’esta actuació estava prevista per a març. No obstant això, la paralització de l’obra pública provocada a la crisi de la COVID-19 va provocar que s’emportara cap a la fi de maig. Està previst que les obres comencen en les pròximes setmanes.

El bloc sobre el qual està prevista la intervenció forma part d’un dels nou que formen el grup Jesús Obrero. Té quatre plantes, dos vestíbuls i un total de 16 habitatges.

Els treballs se centraran en la reparació de façana, cobertes i elements estructurals (lloses d’escales, forjats de sostre de zones humides, reforç de bigues i cairats i reparació llindes) i fusteries (substitució de pavés danyat, porta del quart de comptadors de l’aigua i dels vestíbuls).

També es renovarà la instal·lació elèctrica de vestíbuls i escala, així com els telefonillos i les unitats interiors. Se substituiran els baixants en galeries i es repararan les instal·lacions del quart de comptadors d’aigua.

El director general de EVha, Alberto Aznar, ha destacat la importància que tenen estes actuacions que “milloren les condicions d’habitabilitat dels residents d’habitatge públic, però que també ajuden a impulsar la reactivació econòmica, l’ocupació i a pal·liar les conseqüències de la crisi provocada per la COVID-19”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,802FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Desconfina el valencià! Vila-real se suma a la commemoració de les ‘Normes de Castelló’

L'acte del dia 3 és el segon de la sèrie d'activitats reivindicatives i festives previstes.

La Medicina Familiar de Castelló compleix 39 anys formant a futurs professionals

Un total de 22 centres de salut de la província i 110 facultatius de la Plana, Castelló i Vinaròs formaran als residents d'esta especialitat.

Teulada-Moraira denuncia la construcció d’habitatges en zona mediambiental

El govern actual, liderat per l'alcaldessa Rosa Vila Vallés (Compromís), en coalició amb PSPV-PSOE, Maria José Vidal Vallés, Mamen Botija Sáez i Adrián Ruiz Codes (regidors no adscrits), afirma que "la construcció de 138 habitatges a la Pineda del Molinet, suposa un atemptat mediambiental i és un llegat del PP".

Les AMPES demanen ‘llocs físics’ per a reunir-se i evitar l’escletxa digital entre les famílies

Les associacions de mares i pares d'alumnes plantegen que la trobada en espais com el pati, fora d'horari lectiu i amb el consegüent distanciament i protocol de seguretat podria ser una opció.

Adif millora les instal·lacions de seguretat en la línia Silla-Cullera-Gandia

L'objectiu dels treballs és millorar les prestacions i augmentar la capacitat i la flexibilitat de l'explotació ferroviària en este tram.
- Advertisement -

: Valencià