Ximo Puig: El 34 % dels consellers del PP estan imputats o a la presó

"Els Governs del PP han sigut un enorme fracàs"

Ximo Puig
PublicitatAVL

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha lamentat hui que “el 34 per cent dels consellers del PP estan imputats o a la presó”, la qual cosa evidencia que “hi ha hagut massa còmplices”, i ha reivindicat que ara els valencians tenen “un Govern honrat”, que és “el que es mereixen”.

Durant la sessió de control en Les Corts, Puig ha assenyalat durant la resposta a la portaveu del PP, Isabel Bonig, que la detenció de l’expresident de la Generalitat Eduardo Zaplana és “una fita dolorosa” per als valencians, i ha lamentat que tres dels quatre expresidents del PP estiguen investigats en causes judicials.

PublicitatRovira  

“Els Governs del PP han sigut un enorme fracàs”, ha asseverat Puig, qui ha ressaltat que fa disset anys ja li va dir a Zaplana en la tribuna de Les Corts que estava fent coses “irregulars” i la resposta d’est va ser: “mai podran demostrar gens”.

La portaveu del PP, Isabel Bonig, li ha replicat que no eludeixen responsabilitats, que han assumit errors i que han adoptat mesures “contundents”, i li ha instat a fer el mateix i al fet que la Generalitat es persone també en la causa el “suposat finançament il·legal del PSPV i Bloc”.

Publicitat