Consol Castillo, històrica del Bloc, abandona la militància del partit

Consol Castillo, exregidora d'Agricultura, Horta, Pobles, i Servicis Socials abandona el partit per "dinàmiques que no comparteix".

Ja va fer un pas al costat el passat 2019 a la convocatòria de les primàries de la coalició Compromís per elegir els candidats de les llistes electorals. En eixe moment, la política valenciana va explicar que la seua decisió estava fonamentada que l’origen de Compromís era la consolidació de la coalició en un únic partit, cosa que encara no ha ocorregut.

Quasi un any després, Consol Castillo ha decidit abandonar la militància d’un partit al qual pertany des de la seua fundació, en 1998. Castillo explicava que hi han dinàmiques del partit que no comparteix, i en estos casos “el millor és fer-se a un costat i que l’organització continue amb el seu esdevenir”. “No estic d’acord amb algunes coses”, admet, encara que desitja el millor per a la formació política.

Amb la proximitat del VIII Congrés del Bloc, Consol ha manifestat l’absència de relació de l’esdeveniment amb la seua decisió i afirma que ha preferit marxar abans perquè no semblara que la seua partida era conseqüència de les discrepàncies que puguen manifestar-se al Congrés.

Les Baixes al Bloc

Consol Castillo no és l’única baixa històrica del Bloc, Lluis Pastor (àrea d’Implantació) o Josep Rovira (àrea d’Internacional), s’han apartat de la cúpula del Bloc. També Alex Vilanova (Agricultura i Desenvolupament Rural) anunciava a Twitter que abandonava l’executiva i la militància després de 20 anys.

ValenciàEspañol