10:12 - jueves, 7 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Es consolida la setmana empresarial de Carcaixent

La regidoria de comerç de l’Ajuntament de Carcaixent ha organitzat del 27 de febrer al 2 de març una segona edició de la Setmana de Creixement Empresarial, una iniciativa amb un plantejament molt pràctic, orientada a tots els comerciants de la localitat per ajudar-los en el dia a dia de la gestió dels seus negocis. Al llarg de la setmana estan programades una sèrie d’activitats amb una clara vocació pràctica com tallers, xerrades i altres iniciatives formatives amb la intenció de poder introduir millores de forma immediata en les seues empreses.

El dilluns 27, per inaugurar i presentar el programa d’activitats, es realitzarà un desdejuni empresarial al qual està prevista l’assistència del Director General de Comerç, Natxo Costa. A continuació, Aarón Cuéllar, expert en coach i desenvolupament personal impartirà una sessió en la que s’abordarà el tema de la importància de l’optimisme en el món empresarial per a poder aconseguir bons resultats.

Una de les novetats introduïdes en esta segona edició és la programació d’activitats destinades per a potencials emprenedors. D’esta manera, s’han organitzat un taller introductori per a despertar les habilitats i inquietuds emprenedores dels assistents, que es completarà  amb una sessió pràctica orientada a analitzar la viabilitat i el cost de crear el seu propi negoci.

Altre dels sectors als que van dirigides les activitats d’esta Setmana Empresarial és el dels comerciants del Mercat Municipal, per als qui se’ls ha preparat un taller d’alt rendiment i lideratge dividit en dos sessions de treball. L’objectiu del taller és afavorir el seu desenvolupament personal per a que puguen descobrir la potencialitat dels seus negocis i treballar com podrien, entre tots, posar en funcionament noves iniciatives per al Mercat Municipal.

Per altra banda, dins de la programació també s’han inclòs activitats que, des d’una vessant més lúdica i pràctica, pretenen ajudar als empresaris a millorar i innovar en els seus negocis. Així, s’ha organitzat una sessió d’afterworking que els possibilitarà compartir les seues idees de negoci amb altres empresaris i comerciants en un ambient d’oci. Per a concloure la setmana, en esta segona edició, s’ha organitzat un sopar empresarial que comptarà amb l’actuació del monologuista Carlos Ortíz amb un monòleg relacionat amb el món empresarial.

Paco Salom, alcalde de Carcaixent i regidor de comerç, ha volgut destacar la importància que tenen estes jornades per donar-li un impuls a l’activitat econòmica de Carcaixent. Segons ha explicat, “l’any passat vam poder comprovar que iniciatives com esta són molt beneficioses per al teixit empresarial de la localitat ja que, més enllà del valor formatiu, actuen com a punt d’encontre per a intercanviar experiències i inquietuds i això sempre és molt positiu per a totes i tots”. L’alcalde de Carcaixent, també ha remarcat el pes que se li dóna a l’emprenedorisme en esta segona edició de la setmana empresarial “hi ha que apostar pel talent, per això hem volgut facilitar als futurs emprenedors les eines per a que agafen seguretat i s’animen a introduir-se en el mercat empresarial, ja que en ells està la la clau del desenvolupament de l’economia a Carcaixent.”.

Últimas noticias

Contenido relacionado