Consuelo Llobell i Carla García falleres majors de València 2020

Ribó ha telefonat a les afortunades sota els ulls del món faller.

Publicitat

Cada any el món faller espera amb il·lusió el nomenament de les noves Falleres Majors de València, el tret d’eixida al nou exercici faller.

La ja tradicional Telefonada que fa l’Alcalde de la ciutat canviarà la vida d’una xiqueta i d’una senyoreta que, a partir d’esta vesprada, passaran a formar part del quadre d’honor com a màximes representants de la festa fallera.

PublicitatRovira  

A les 19:19 ha començat el Ple extraordinari dels membres de Junta Central Fallera i els jurats al Saló de Cristall de l’Ajuntament de València. En Joan Ribó, alcalde de València va ser l’encarregat d’arreplegar els sobres amb el veredicte i demanar permís per obrir els sobres en l’Assemblea Extraordinària de Presidents i Presidentes de Falla.

En primer lloc, va ser el nomenament de la Fallera Major Infantil Carla García Pérez i de sentir les primeres paraules que la xiqueta elegida a de dirigir al món faller. Carla ha parlat amb Ribó sobre les seues aficions al ball i la pilota valenciana.

Després del calorós aplaudiment a la nova Fallera Major Infantil de València li arribà el torn a la Fallera Major Consuelo Llobell Frasquet. De nou, en Joan Ribó va llegir l’acta de nomenament de l’escollida i li telefonà per comunicar-ho. Entre emoció i alegria, la nova Fallera Major de València pronunciava les seus primeres paraules en el càrrec.

Consuelo Llobell Frasquet: Fallera Major de València 2020

Consuelo és fallera de la Falla Albacete-Marva Sector La Roqueta-Arrancapins. Amb 23 anys estudia el MIR. Amb 3 anys l’apuntaren a fallera, i és gran amant de l’esport i de passar moments amb la gent que més estima.

Carla García Pérez : Fallera Major Infantil de València 2020

Carla és membre de la Falla Ramiro de Maeztu-Leones Sector Camins al Grau. Té 10 anys i estudia al col·legi Tomás de Montañana. És pilotari i li agrada la rebosteria i la cuina en família a més de fer trajectes en moto amb el pare.

PublicitatJuega Limpio Orihuela