Consulta ací la Carta de Serveis de l’Ajuntament d’Alfafar

L’Ajuntament d’Alfafar ha aprovat en Ple Ordinari la nova edició de la Carta de Serveis del consistori, en la redacció del qual una vegada més s’han involucrat totes les àrees i serveis municipals.

Esta nova edició consta de 46 compromisos, produint-se 11 baixes i 11 altes. Cal indicar que quasi tots els compromisos que s’han donat de baixa estan sòlidament consolidats, la qual cosa implica una millora contínua en els serveis municipals que la integren i per tant continuaran executant-se malgrat no estar enunciats com a compromís.

La inclusió de compromisos nous sorgeix del treball des de diferents àrees i serveis municipals en els quals s’han tingut en compte les necessitats i inquietuds proposades o sol·licitades per la ciutadania mitjançant el treball diari, a través de l’Enquesta d’Avaluació de Satisfacció de la Ciutadania, el projecte “Recrea la teua ciutat” i el “Millora el teu Barri”.

Esta novena edició de la Carta de Serveis de l’Ajuntament d’Alfafar, va entrar en vigor l’1 de març i està ja disponible en la secció de Carta de Serveis de la Web Municipal de l’Ajuntament, des d’on els veïns i veïnes d’Alfafar poden consultar-la o descarregar-la.

00_1_PARTE_GENERAL_CS2019_V9
Publicitat