9.6 C
Valencia

La unió de consumidors de Castelló adverteix dels possibles incompliments del Grup Dentix

Després de la declaració de concurs de creditors del Grup Dentix recomanen estar alerta davant qualsevol incompliment.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Encara que la declaració de concurs no tindria per què afectar el funcionament normal de les clíniques dentals integrades en el grup Dentix, la veritat és que l’antecedent del Grup Idental està generant dubtes i molta incertesa entre els pacients.

Per això, des de la Unió de Consumidors recomanem a totes aquelles persones que estiguen seguint un tractament en estes clíniques que es mantinguen alerta per a comprovar si el tractament continuarà prestant-se, especialment, en aquells casos en els quals es comunique una cancel·lació de la cita o un retard d’esta; procedint a denunciar qualsevol incompliment mitjançant el Full de reclamacions.

- Publicitat -

Així mateix, seria recomanable que -amb caràcter preventiu- se sol·licitara una còpia de l’historial clínic i, si cal, de la documentació contractual que no s’haguera entregat en el seu moment al client, així com els justificants de les quantitats abonades per a pagar el tractament.

Des de la Unió de Consumidors es recorda a tots els clients que, davant qualsevol incompliment, en aquells casos en els quals s’haguera sol·licitat un préstec a una financera, podrien recuperar l’import del tractament no efectuat i que haja sigut pagat.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,033FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Catadau celebra els 100 anys de la “tia Modesta”

En el dia d’ahir el seu fill, la seua nora i la seua neta li van regalar una tortà dedicà, un ram de flors i uns globus amb el número 100. També l’alcalde de Catadau i dos regidors van voler felicitar a Modesta i li regalaren altre ram de flors.

Sanitat confirma 1.606 nous casos de coronavirus i 7 morts en la Comunitat Valenciana

Per províncies, 242 nous a Castelló, 587 altes a Alacant i 777 a la província de València

L’Acord de Fadrell impulsa una declaració per a instar el Govern a abordar una nova normativa de rebaixes

La iniciativa també sol·licita a Govern i Generalitat la posada en marxa de mesures urgents compensatòries per a l'impuls del comerç

Llíria tanca activitats culturals i parcs pel creixement de la covid-19

Entre altres decisions, s'adopta la suspensió durant 15 dies de les activitats culturals i la cessió d'espais municipals

València desaconsella que la gent major i població de risc acudisca als cementeris el cap de setmana

Ramón: “per favor, aprofiten per avançar la seua visita, ara que encara tenen uns dies abans de dissabte i diumenge per vindre”.
- Advertisement -

: Valencià