Contelles: “El sectarisme ideològic de Rodríguez i els seus socis perjudica els municipis de la província”

La portaveu del Partit Popular en la Diputació de València, Mari Carmen Contelles, ha assegurat que “el sectarisme ideològic de Jorge Rodríguez i els seus socis perjudica els municipis de la província. Després de repartir 9 de cada 10 euros en ajudes a dit a ajuntaments socialistes i de Compromís, que Rodríguez i els seus socis parlen de repartiment equitatiu sona de broma de mal gust”.

Mari Carmen Contelles ha assenyalat que “Jorge Rodríguez ha concedit a dit en dos anys qüasi 19 milions d’euros en 320 convenis. Dels quals només 1,3 milions han estat pels 55 municipis governats pel PP. Un repartiment d’ajudes directes que ha discriminat als municipis petits, especialment si són governats pel Partit Popular”.

“Alguns municipis no han estat perjudicats, com és el cas de l’ajuntament del qual és alcalde Rodríguez, Ontinyent. El seu municipi ha rebut més d’1,5 milions d’euros a dit, una xifra que supera el rebut pels 55 pobles de la província de València governats pel Partit Popular junts –amb prou feines un 1,3 d’euros-“, ha continuat la portaveu.

“Malgrat que ens hem cansat d’escoltar-los en cada intervenció parlar de repartiment equitatiu, de criteris objectius, d’una administració cada vegada més clara i transparent”, per a la portaveu popular, Mari Carmen Contelles, “les xifres posen de manifest que les prioritats dels actuals gestors de la Diputació de València van associades lamentablement al color polític de les seues alcaldies”.

Segons Contelles “ens han intentat vendre que la gran novetat dels pressupostos 2018 era la suposada eliminació de convenis singulars, encara que les partides pressupostàries d’ajudes de presidència romanen amb el mateix import del passat any. El que ja no és un supòsit és que amb Jorge Rodríguez al comandament, després de repartir 320 convenis singulars, als municipis governats pel PP no els han arribat les ajudes directes”.

En aquest sentit, Mari Carmen Contelles ha lamentat la incoherència de Jorge Rodríguez, “un president que cada dia ens demostra que no creu en la institució que dirigeix. Difícilment es pot gestionar correctament si no creus en ella i en la labor tan important que fa garantint els serveis bàsics a la població, especialment dels municipis més petits”.

Per a la portaveu, “aquesta gestió erràtica té com a màxim exposant la paràlisi que viu l’empresa pública Divalterra, que després dels múltiples escàndols del gerent socialista, els contractes d’alta direcció a dit i que sofert els cessaments de dos dels seus quatre gerents en dos anys, va a la deriva. Un col·lapse que llastra el treball diari dels seus 700 empleats”.

“Passat l’equador de la legislatura, socialistes i nacionalistes han enterrat totes les seues promeses d’equitat i transparència, convertint la institució provincial en un mitjà perquè cada partit que compon la coalició acontente als seus. Desgraciadament vivim una guerra entre els dos socis majoritaris, PSPV i Compromís, per veure qui beneficia més als seus respectius alcaldes.” Ha conclòs Contelles.

CatalanSpanish