Via lliure per a Contelles en passar l’obstacle de Maíllo

L’actual president provincial de València i qui fós en una altra època la mà dreta d’Alfonso Rus, Vicente Betoret, no ha aconseguit que el sotssecretari d’organització del Partit Popular Fernando Martínez Maíllo convencera des de Gènova a Mari Carmen Contelles. Les pressions rebudes per la candidata no han aconseguit fer enrere la poblana en el seu impuls de renovar la província. Aquesta situació deixa en escac a Betoret, ja que després de la demostració de múscul de la setmana passada on Contelles es va fer una foto de família amb un centenar d’alcaldes i afiliats destacats del partit el deixa en un clar desavantatge i sense massa suports, un clar indicatiu d’una derrota pròxima.

“Un militant, un vot”

La presidenta regional, Isabel Bonig va trencar el seu silenci i va parlar, per primera vegada en una entrevista en la televisió nacional, de la batalla pel control del partit en la província de València entre el seu president, Vicente Betoret, i la portaveu del PP en la Diputació de València, Mari Carmen Contelles. La líder va defensar el dret de la exalcaldessa de la Pobla de Vallbona, i el de qualsevol afiliat, a presentar-se “Cal ser coherent perquè si la direcció va posar molta èmfasi a obrir el partit perquè tot el que vulga que tinga un projecte faça un pas al capdavant, doncs cal deixar participar a la gent sense favoritismes”, va indicar.

València, l’única província sense data de congrés

Després que es convocara a Alacant congrés provincial per al 27 de maig a Torrevella i la província de Castelló, que ho celebrarà el 3 de juny a Peníscola després de la sorprenent retirada de Moliner, només queda València a l’espera d’una data de congrés. Després que la setmana passada se suspenguera sense motiu aparent la reunió que havia de convocar-ho. Tot pareix apssenyalar que València tindrà unes eleccions dures que decidiran la seua voluntat de renovació.

 

CatalanSpanish