domingo, 26 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Contelles rep el suport de la Ribera i es guanya el recolzament de Bastidas

L’ambigüitat no és una característica en la qual es puga navegar en la crisi del PP de la província de València. Molts membres del partit es van posicionar clarament en favor d’un o un altre candidat, alguns, per les seues responsabilitats a Madrid, s’han mostrat menys presents i silenciosos, però aqueixa aparent neutralitat acaba per destapar-se.

Així ho va fer deliberadament Elena Bastidas, diputada nacional del PP per la província de València quan va aparèixer en un esmorzar que Contelles va preparar per als afiliats i simpatitzants del PP de la Ribera, en el qual també han participat la diputada nacional i sotssecretària general del PPCV, Elena Bastidas, els diputats provincials Enrique Ortí i Reme Avia, i el secretari general del PP d’Alzira, José Andrés Hernández, entre altres. Donant-se a més la circumstància que Bastidas va ser alcaldessa d’Alzira.

Qui es manté encara en l’ombra, i va destacar per la seua absència en la Junta Directiva Provincial va ser Maria José Catalá, sotssecretària de política social. Aquesta posició d’aparent neutralitat no ha passat desapercebuda per a l’adreça regional.

Últimas noticias

Contenido relacionado