6.9 C
Valencia

Benaguasil col·loca contenidors de recollida de residus vegetals

L'Ajuntament de Benaguasil ha col·locat un total de 8 contenidors per al depòsit de residus vegetals resultants de les labors de poda.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Benaguasil ha col·locat un total de 8 contenidors per al depòsit de residus vegetals resultants de les labors de poda.

Els contenidors destinats a recol·lectar residus de podes, sega de gespa, etc, són fàcilment identificables pel seu color marró i la seua ubicació s’ha realitzat a les urbanitzacions i disseminats, a l’ésser aquestes zones on major quantitat de residus vegetals es generen.

En concret aquests contenidors de poda s’han col·locat en Cims de Montiel, Valle Túria, Els Travessos, el camí vell de la carretera de Vilamarxant, la Buitrera, el Pla Montero, la Rambleta i la Llometa de 6 dits.

Després d’analitzar els llocs on es realitza un major número de podes i atesa la sostenibilitat i al respecte pel medi ambient “hem situat aquests contenidors per a facilitar la recollida i garantir la segregació en origen, evitant amb això que les restes de poda i material vegetal siguen depositats en la via pública de manera descontrolada o en els poals de la fracció reste (fem)”, ha manifestat l’edil de Sostenibilitat, Patricia Merenciano.

- Publicitat -

Respecte a la recollida Patricia ha indicat que d’octubre a abril es realitzarà una vegada al mes, incrementant-se a dos a partir de la primavera, al mateix temps que recorda al veïnat que les restes vegetals de poda i sega poden portar-se també al Ecoparc, en horari de dilluns a divendres de 9h a 14h i de 16h a 19h i els dissabtes de 9h a 14h.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,557FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià