Contigo dóna llibertat a les direccions provincials per a presentar-se a les Eleccions

La decisió es va prendre en l'Executiva Estatal celebrada el dissabte a Elx.

L’Executiva Estatal de Contigo Somos Democracia es va reunir aquest dissabte a Elx, presidida per José Enrique Aguar, en un conclave en el qual es va decidir donar llibertat a cada direcció provincial que tinga capacitat i estructura per a conformar una llista, al fet que es presente a les eleccions generals del pròxim 10 de Novembre.

Ja que les llistes al Congrés i al Senat són per circumscripcions provincials i els avals també s’han de recollir per províncies, l’Executiva Estatal de Contigo va decidir donar llibertat perquè decidisquen si es presenten o no en cadascuna de les seues adreces provincials.

En aquests moments Contigo té agrupacions en municipis de 23 de les 52 províncies d’Espanya, a més de la ciutat autònoma de Ceuta.

La reunió de l’Executiva Estatal va servir també per a designar a la murciana Andrea Avellaneda Coordinadora de Campaña i Responsable de Programa Electoral, al de Salamanca Antonio Jiménez com a Responsable Electoral i al també murcià Gumersindo Vitos com a Administrador Electoral. A més es va decidir crear un grup nacional d’activistes digitals, el responsable dels quals és l’il·licità Carlos San José.

El president estatal de Contigo Somos Democracia, José Enrique Aguar, ha assegurat que “unes quartes eleccions generals en quatre anys són una de les pitjors notícies per a Espanya, demostren la incapacitat dels quatre grans partits, que posen per davant els seus interessos personals i partidistes, ja que tenim com a país reptes a curt termini que necessiten d’un Govern estable”, i ha afegit que “els radicalismes han empobrit el debat polític d’aquest país, necessitem opcions moderades capaces de teixir aliances i anteposar els interessos nacionals”.CatalanSpanish