Contigo Somos Democracia presenta la llista més representativa de la societat civil de València

Contigo Somos Democracia va registrar ahir, dissabte, la seua candidatura a les eleccions municipals a la ciutat de València, que encapçalarà José Enrique Aguar i en la qual li acompanyen 35 valencians i valencianes que sumen la llista més representativa de la societat civil valenciana de totes quantes es presenten als comicis municipals de maig.
Es tracta d’una llista “on la majoria s’involucren per primera vegada en un projecte polític perquè volen millorar la seua ciutat i saben que es poden fer molt millor les polítiques de l’ajuntament”, com ha explicat Aigualir, ja que per a 35 de les 36 persones serà la seua primera vegada en una llista electoral. A més, cosa que no pot dir cap altre partit a la ciutat, els 36 resideixen a València, i cap ha hagut de recórrer a empadronar-se d’emergència en els últims mesos.
Els perfils amb major experiència política són el mateix José Enrique Aguar i el número 3 de la llista, Natxo Temiño, qui ha ocupat càrrecs de responsabilitat en Unió Valenciana i Demòcrates Valencians.
En la llista que acompanya a José Enrique Aguar hi ha veïns i veïnes de barris com el Cabanyal, la Punta, Canyamelar, Natzaret, Grau, Creu del Grau, Olivereta, Russafa, Benicalap, Ciutat Fallera, la Roqueta, Proveïments, Benimaclet i Campanar. I és que la revitalització dels barris de la ciutat i dotar-los de les infraestructures necessàries és bàsica en el programa de Contigo.
Però no solament els barris estan representats en esta llista, també la cultura festiva de la ciutat, ja que hi ha 2 presidents i directius de diverses falles, 1 artista faller, 2 presidents de confraries de Setmana Santa, 2 presidents de les festes més tradicionals de la ciutat, la Reina de la Casa d’Andalusia 2019, la Reina del Centre Aragonés de 2018, membres de diversos altars de Sant Vicent i membres de la directiva de l’Ateneu Mercantil de València.
A més, és una candidatura vertebrada per professionals de diferents sectors, com un advocat, un oncòleg, una especialista en comerç internacional, empresaris d’hostaleria, amos de pimes i professionals independents, una pedagoga, dues administratives, un conductor de l’EMT, un carter, una dissenyadora o dos joves estudiants universitaris. Una llista molt compensada que arriba per a ser decisiva en el pròxim govern de la ciutat.
José Enrique Aguar ha assegurat que la llista que presenta Contigo Somos Democracia “està àmpliament preparada per a governar València, però sobretot per a servir als valencians i valencianes i millorar la seua ciutat, amb un projecte de centre que uneix en lloc de dividir i que posa l’accent en les infraestructures que necessiten els barris, a potenciar la cultura festiva, a prendre mesures perquè el comerç i les pimes de la ciutat tinguen el paper necessari com a generadors d’ocupació i dinamitzadors de l’economia, en definitiva un projecte per a tots”.

La llista
El cap de llista és José Enrique Aguar, President Estatal de Contigo Somos Democracia, actual diputat provincial per València i que va ser alcalde de Benetússer durant diverses legislatures, arribant a ser l’alcalde més jove d’Espanya.
La número 2 de la llista a la ciutat de València és Covadonga Velert, una jove professional lligada el món de la moda i la dansa, és l’actual Reina Major de la Casa d’Andalusia a València i una activa fallera en la Falla Els Doctors, d’Arrancapins.
El número 3 en la llista és Natxo Temiño, advocat i especialista en Dret Internacional, Temiño té una àmplia experiència en la política orgànica, ja que va pertànyer al Consell Nacional de Unió Valenciana i va ser Secretari General de Demòcrates Valencians.
La 4, Elena Bayo és empresària en el sector de la gestió esportiva, amb més de 40 clubs esportius com a clients a València i la província, i amb implicació fallera i en les festes vicentines.
El 5 és José Luis Mengual Cloquell, prestigiós oncòleg i Cap Clínic en el Servei OncoRT de l’IVO.
La número 6 és Judhit Más, professional del sector segurs, i que pertany a una família molt involucrada en l’Ateneu de València.
Com a representant del sector més jove està Javier Lorente, enginyer de telecomunicacions, i que cursa un màster MBA.

Llista completa
José Enrique Aguar Vila
Covadonga Velert Belenguer
José Ignacio Temiño Rierol
Elena Arroyo Villalba
José Luis Mengual Cloquell
Judhit Más Fenollar
Adrián Esteve Aguilar
María del Carmen Marín Pérez
Benito Román Díaz
María Rosa Fenollar Zaragoza
José Ignacio Llorca Pallás
Carmen Llopes Palacios
Abraham Esteban Abad
María Pilar Herrera Julián
Vicente Marró Blat
Ana Carmen Ollero Montón
Luis Francisco Quilez Parra
Ana Sofia Lopera Santamaría
Alberto Villena Morera
Ana Belén Marró Cap
Javier Lorente López-Milla
Margarita Benlloch Thivat
Ransses Espí Cisneros
Almudena Herraiz Agraz
Pedro José Fernández Roca
María Luz Ibáñez Vila
Francisco José Gallego Jarauta
Ana Vidal Benlloch
Manuel Sorià Ramal
María Isabel Gamero Madrigal
Juan Manuel Sánchez Cuenca
Julia López Casado
Alejandro Fernández Bayo
Jorge Martínez Hernández
María Isabel Ramírez Pérez
Miguel Amores Rincón

Publicitat