Natxo Temiño s’afilia a ‘Contigo Somos Democracia’

L'ex-Secretari General de Demòcrates Valencians va abandonar la formació per les" diferències ideològiques"

Natxo Temiño ha formalitzat la seua afiliació a ‘Contigo Somos Democracia’, després de presentar la seua baixa en Demòcrates Valencians i renunciar al seu càrrec de Secretari General fa unes setmanes.

Advocat i especialista en Dret Internacional, Natxo Temiño té una àmplia experiència en la política orgànica, ja que va pertànyer al Consell Nacional de Unió Valenciana, i representa a una nova generació de joves professionals independents que estan cridats a regenerar la vida política valenciana i espanyola.

Temiño ha assegurat que el projecte de ‘Contigo Somos Democracia’ “representa allò en el que crec, una línia política valencianista, de centre, pròxima a la realitat i que treballa per les persones, aquest sí que és un partit autonomista, moderat i pragmàtic en la defensa dels valencians”.

En la seua baixa de Demòcrates Valencians va assegurar que els motius van ser “les significatives diferències ideològiques i d’estratègia electoral”, i en les quals va acusar la formació d’haver perdut “la senda de la transversalitat, pragmatisme i centralitat, sense oblidar la dificultat per a dotar al projecte d’uns recursos humans i econòmics mínimament raonables”.

Des de ‘Contigo Somos Democracia’, Natxo Temiño treballarà per “un projecte de defensa dels valencians com aquests es mereixen”.

El President Nacional de ‘Contigo Somos Democracia’  i candidat a l’alcaldia de València, José Enrique Aguar, està molt satisfet per aquest important fitxatge amb tu, li ha donat la benvinguda a la formació, i ha assegurat que es tracta “d’una persona amb valors, preparada i professional que entén la política com un servei públic i que sumarà molt al projecte de ‘Contigo Somos Democracia’”.

D’aquesta forma, ‘Contigo Somos Democracia’ continua augmentant el seu equip amb professionals independents de diferents àmbits que aporten pluralitat al projecte i una visió nova de la política.

CatalanSpanish