Continua tancada l’habitació en la Unitat de Desintoxicació de l’hospital Arnau

CSIF lamenta que no es repare el bany i tinguen dos llits sense utilitzar malgrat la llista d'espera d'ingrés.

El sindicat CSIF alerta del tancament prolongat, des de fa diverses setmanes, d’una habitació en la Unitat de Desintoxicació Hospitalària (UDH) de l’hospital Arnau de Vilanova, a València, un centre referent a la província en esta unitat, que té llista d’espera de pacients. La central sindical demana la reobertura urgent.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que esta habitació roman bloquejada perquè no pot utilitzar-se el bany, ja que en emprar-lo es produeixen fugides d’aigua i banya el laboratori situat just davall. El sindicat apunta que aquest problema es produeix just després que a l’agost hagueren tancat durant dues setmanes la UDH per a reformar-la. No obstant això, malgrat que la recent intervenció es detecta este problema de goteres, a més d’escantells en les parets o fallades en el funcionament de l’aire condicionat en la zona de serveis comuns.

CSIF considera que el tancament d’esta habitació suposa un greu perjudici per als pacients, ja que existeix una llista d’espera important per a l’ingrés en este centre de referència en desintoxicació hospitalària. De la mateixa manera, recalca que posa de manifest la falta de manteniment de les instal·lacions i d’una reparació ràpida quan té lloc un problema.

Esta situació general, que el sindicat qualifica “d’abandó”, va produir la caiguda de part del sostre del vestíbul de l’entrada principal fa un parell de setmanes, i també provoca que en l’actual vestuari de treballadores del segon soterrani existisca una gotera sense arreglar des de fa tres anys. Es tracta d’un recinte tancat, sense ventilació i en avançada deterioració. CSIF urgeix a Conselleria de Sanitat a una revisió exhaustiva de les instal·lacions i a reparar i substituir allò que necessite una intervenció.

ValenciàEspañol