6.9 C
Valencia

Cocentaina inicia la contractació de dos agents de la Policia Local després de la jubilació de cuatre veterans

L'Ajuntament de Cocentaina ha jubilat recentment a quatre dels seus agents més veterans de la Policia Local.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Cocentaina ha jubilat recentment a quatre dels seus agents més veterans de la Policia Local.

Es tracta dels agents Vicedo, Ramírez i Mora, que van fer efectiva la seua jubilació el passat 11 de gener, i de l’Inspector Cap de la Policia Local, Óscar Gómez, que va fer el mateix el passat dia 18 de gener. En el cas d’aquest últim, aquesta merescuda jubilació arriba després de 38 anys de servei com a Policial Local, 25 d’ells com a Inspector Cap del cos.

L’alcaldessa Mireia Estepa i el regidor de Seguretat Marcos Castelló van voler mostrar el seu agraïment més sincer a aquestes quatre persones després d’anys de servei i treball en el poble de Cocentaina. Cal recordar que aquestes jubilacions s’han produït com a conseqüència del Reial Decret, aprovat els últims dies de 2018, que ha permés la jubilació anticipada de diferents agents de la Policia Local.

Fa poc temps s’ha obert oficialment el termini d’inscripció per a l’oposició de dues places més de Policia Local. Després del pertinent període d’inscripcions, les proves seran coordinades per l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) de forma conjunta per a tots els ajuntaments interessats a traure places.

- Publicitat -

Tant l’alcaldessa contestana Mireia Estepa com el regidor de l’àrea Marcos Castelló, han volgut agrair públicament la feina d’aquests quatre treballadors públics: “La Policia Local és el cos de seguretat més pròxim al ciutadà, són als qui veiem dia rere dia als carrers i a qui acudim quan tenim una urgència, a més de ser una de les professions més exigents que hi ha. Després de vora 40 anys de feina no podem fer més que donar les gràcies a aquestes quatre persones que han estat amb nosaltres, treballant conjuntament i sempre amb la màxima professionalitat i rigor”.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,557FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià