30.2 C
Valencia

Contracten més de 200 persones per a centres social-sanitàris a la Comunitat

S'han realitzat noves contractacions principalment en les categories de cuidador/a, ajudant de residència i infermeria.

- Publicitat -AVL

L’Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitària (IVASS), adscrit a la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ha posat en marxa un Pla de xoc per al període estival que recull més de 200 noves contractacions per a cobrir les vacances i els permisos del personal que ha treballat durant l’emergència sanitària.

Des de l’entitat s’han destinat 1.265.348,68 euros per a reforçar les plantilles dels centres i serveis del Ivass durant este estiu.

Aquest increment del volum de contractació laboral es correspon amb el reforç de personal efectuat en 11 categories professionals, principalment en els llocs d’atenció directa de les residències com a cuidador/a amb 130 contractacions noves, ajudant de residència amb 26 i infermeria amb 19.

També s’han reforçat els llocs de responsable de torn, fisioterapeuta, psicòleg, terapeuta ocupacional, cuiner i marmitons, auxiliars de manteniment governanta, peons i treballadora social.

La directora general del Ivass, Noelia Martí, ha ressaltat “l’esforç i la labor desenvolupada durant estos mesos per les treballadores i treballadors dels centres i serveis de l’entitat, així com la inestimable col·laboració de les persones usuàries i les seues famílies, que ha contribuït a afrontar tots els processos d’esta difícil conjuntura sanitària generada pel coronavirus”.

Noelia Martí ha incidit en què este pla de reforç i substitucions “ha sigut treballat minuciosament amb tots els departaments i amb els sindicats, amb l’objectiu de possibilitar el merescut descans dels nostres professionals i garantir la continuïtat assistencial en tots els centres i serveis del IVASS”.

En haver-se suspés, a causa de la pandèmia, les estades vacacionals i haver-se reduït les eixides de les persones usuàries s’han hagut de reforçar les plantilles.

L’Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitària compta amb una cartera de serveis de més de trenta recursos en les tres províncies de la Comunitat Valenciana entre residències, centres d’atenció diürna, centres ocupacionals, habitatges tutelats, unitat de tuteles i centre especial d’ocupació.

Actualment, té una plantilla de més de 800 professionals i atén al voltant de 1.200 persones amb diversitat funcional intel·lectual, dany cerebral adquirit, persones amb malaltia mental crònica i majors dependents. A més, la unitat de tuteles atén les quasi 3.000 persones, majors d’edat, que estan tutelades per la Generalitat Valenciana.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,816FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló de la Plana regista un nou focus de coronavirus per contacte social

Castelló de la Plana te 228 casos actius de coronavirus

Detectat un nou focus de coronavirus a Guadassuar per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 58 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat detecta un nou focus de coronavirus a Alberic amb 7 persones contagiades

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 70 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat torna a detectar un brot de coronavirus a Banyeres de Mariola per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d’informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Alzira suma 3 focus més de coronavirus amb 18 casos en 24 hores

Tots els contagiats han sigut per contacte social.
- Advertisement -

: Valencià