Controlat l’incendi en una nau de reciclatge de cartons de Silla

En el lloc segueixen treballant bombers del Consorci fins a la seua total extinció

Labors d'extinció de l'incendi declarat en una nau dedicada al reciclat de cartons a Silla i que ja ha sigut donat per controlat. EFE/Arxiu

L’incendi que es va declarar dilluns en una nau dedicada al reciclatge de cartons a Silla (València) ja ha sigut donat per controlat i en el lloc segueixen treballant bombers del Consorci fins a la seua total extinció.

L’incendi es va declarar sobre les 9.46 hores d’ahir per circumstàncies no precisades en la nau, situada al costat de l’autovia A-7, i també va afectar a una zona de pinada adjacent.

Durant el dia van estar treballant una vintena de bombers dels parcs de Silla, Burjassot, Catarroja, Alzira, Paterna i Torrent, als quals es van sumar una altra vintena d’agents més, entre bombers del Consorci i bombers forestals de la Generalitat, per a sufocar l’incendi de la pinada. Des de l’aire van ser recolzats per un helicòpter.

Encara que el fum provocat per l’incendi no va obligar a tallar l’autovia A-7, la Direcció general de trànsit va informar en algun panell de la necessitat de moderar la velocitat en eixe punt.

En les tasques de control exterior també van participar agents de la Policia Local de Silla i de la Guàrdia Civil. La nau incendiada ja va patir un altre incendi fa uns quinze dies, segons fonts del Consorci.

Publicitat