15.7 C
Valencia

El Consell aprova un conveni amb la Diputació per al manteniment del Centre d’Educació IVAF-Luis Fortich

La Generalitat farà una aportació que arriba a 1.715.930 euros.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El Ple del Consell ha aprovat el Conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, i la Diputació Provincial de València per al manteniment amb fons públics del Centre d’Educació Infantil i Primària IVAF-Luis Fortich. La titularitat d’este centre correspon a la Diputació de València.

Així mateix, el conveni estableix la col·laboració en el manteniment de les unitats d’Educació Especial específiques, així com del Gabinet Psicopedagògic i de l’equip docent i logopedes itinerant que té integrats.

Per a això, la Generalitat realitzarà una aportació que arriba a 1.715.930 euros.

Centre preferent per a l’atenció a l’alumnat amb necessitats especials

El centre IVAF-Luis Fortich és un centre preferent per a l’atenció a l’alumnat amb necessitats educatives especials derivades de dèficit d’audició, al mateix temps que manté una oferta específica d’Educació Especial per al grup d’alumnes que tinga necessitats que no es puguen atendre en les aules ordinàries.

- Publicitat -

El centre està compost per 5 unitats d’Educació Infantil, 6 unitats d’Educació Primària, 3 unitats d’Educació Especial per a l’alumnat amb deficiències auditives, 1 unitat d’Educació Especial a plurideficiències i 2 unitats de suport a la integració de Primària.

A més, el Gabinet Psicopedagògic té una unitat d’Educació Especial, mòduls auditius i dos unitats d’Educació Especial d’integració. Estes unitats seran ateses per un psicòleg, tres pedagogs i un assistent social.

Obligacions de les parts

- Publicitat -

Cal assenyalar que perquè els centres de titularitat de la Diputació de València siguen finançats amb fons públics, cal la signatura d’este tipus de convenis que regulen també la col·laboració entre ambdues institucions pel que fa a l’escolarització i el compliment de les normes d’admissió de l’alumnat.

D’altra banda, la provisió de vacants de professorat que es produïsquen s’efectuarà pel procediment general establit per a l’accés de funcionaris a la Diputació, i s’haurà de comunicar a la Direcció Territorial de la Conselleria.

La Diputació haurà d’impartir gratuïtament els ensenyaments i prestar els serveis objecte del conveni, així com dur a terme les activitats complementàries i de serveis que es facen. Igualment, és de compliment obligatori tindre en funcionament el total de les unitats escolars que figuren en el conveni.

A més, l’equip psicopedagògic del centre, encarregat de l’atenció directa a l’alumnat del col·legi, assessorarà, com a especialistes en alumnat amb deficiències auditives, els serveis psicopedagògics escolars de la Conselleria i la resta de gabinets autoritzats de les comarques de València.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Xixona

Segueix-nos

13,321FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Malestar en les xarxes socials per un vídeo que insinua l’afinitat política dels estudiants candidats a les eleccions de l’UJI

La publicació és d'un nou grup d'estudiants "independents" que baix les sigles PEI-CiT denúncia les "propostes populistes" d'altres candidatures que apunten a millorar aspectes, com la baixada les taxes universitàries, sobre les que "no tenen competència".

Sanitat registra 1.815 nous casos de coronavirus i 1.647 altes en la Comunitat Valenciana

Per províncies: 207 a Castelló; 540 a Alacant i 1.068 a la província de València.

Segueix avant la denúncia presentada contra el contractista Enrique Ortiz per sobrecostos en les obres del teatre Calderón

L'Audiència Provincial admet el recurs de l'Ajuntament contra l'arxivament de la causa pels sobrecostos en les obres del Calderón

Benicarló regularà la utilització agrícola de fangs procedents de la depuració d’aigües residuals

La modificació de l'Ordenança també inclou la regulació de les explotacions apícoles, que, d'acord amb la normativa autonòmica, han de comptar amb l'autorització pertinent.

L’UJI commemora el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida

La Universitat Jaume I de Castelló ha commemorat el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida amb diverses activitats per a conscienciar la comunitat universitària sobre aquesta epidèmia que encara constitueix un problema de salut pública a escala mundial.
- Advertisement -

: Valencià