Convoquen manifestació el 9 de desembre contra la figura del policia interí

Tots dos sindicats fan una crida a participar en la mateixa a tots els professionals farts que se'ns tracte com a policies de segona.

CCOO i CSIF ha explicat que “ens vam oposar en l’última Comissió de Coordinació a la intenció de la consellera Gabriela Bravo de canviar la Llei 17/17 de Coordinació per a donar cabuda de nou a la figura del policia en interinitat, alguna cosa que la nova Llei havia superat a la Comunitat Valenciana en el camí iniciat cap a la professionalització total dels cossos de policia local”.

A més, hi han afegit que “la decisió de la consellera d’introduir la modificació de la llei via esmena a la Llei d’acompanyament als Pressupostos en lloc d’un Decret llei que haguera permés obrir un debat sobre el seu contingut, interés i oportunitat, el considerem una prova d’autoritarisme i ruptura amb les formes participatives que imperaven fins ara”.

“Es trenca la política de participació portada fins hui pel Consell i que va suposar el suport a la Llei 17/17 de Coordinació per part dels sindicats tots els sindicats amb presència en la Comissió de Coordinació de Policia Local de Conselleria”, apunten els sindicats.

La manifestació es durà a terme el dia 9 de desembre, a les 10.30 hores, en Plaça Manises, davant el Palau de la Generalitat, seu del Govern Valencià, “per a traslladar-nos a posteriori fins a la porta de les Corts en Plaça de Sant Lorenzo”.

L’objectiu és el de traslladar la nostra protesta a la Generalitat i als grups polítics que durant la 2a setmana de desembre hauran de tractar en comissió el contingut d’esta esmena, per al que exigirem la seua retirada.

CatalanSpanish