Detectat un brot de coronavirus al Poble Nou de Benitatxell

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Malgrat que l’anunci de nous brots s’ha convertit quasi en una notícia de rutina des de juliol, tant la quantitat de brots no deixa de créixer en magnitud com en municipi, alguns molt reincidents.

Hui el Departament de Salut Pública ha presentat el seu informe diari, en el qual s’assenyala la presència d’un brot en la localitat de El Poble Nou de Benitatxell. Afecten 3 persones, totes elles han donat positiu en les proves PCR i actualment guarden quarantena així com les persones amb les quals ha tingut un contacte pròxim.

Es tracta d’un més dels nombrosos brots que continuen creixent en la Comunitat Valenciana des de l’inici de la pandèmia, tal com es pot veure en la web d’informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública els casos i els hospitalitzats continuen augmentant, malgrat que el nombre de morts no és tan alt com al març i abril.

Segons esta web, el municipi de El Poble Nou de Benitatxell té 4 casos actius de covid-19. Això vol dir que són persones que han donat positiu en les proves PCR en els últims 14 dies. Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 2 han mort a causa de la malaltia.

Cal recordar que en els casos on els brots suposen un número elevat i es perd la traçabilitat, la Generalitat Valenciana pot aplicar mesures excepcionals a la mobilitat, com ha sigut el cas de Benigànim des del passat 31 d’agost fins al 22 de setembre.CatalanSpanish