El nombre d’ingressats a l’UCI augmenta a la residència de Torrent

Les residències de majors de la Comunitat registren un augment d'ingressats. La Consellera de Sanitat Pública i la portaveu del Consell, Mónica Oltra, actualitzen la situació.

42
residències de majors

Encara que el nombre de contagiats es manté en 64 persones infectades, hi ha més pacients de la residència de Torrent que han ingressat a l’UCI. Fins hui s’han traslladat cinc persones al servici d’intensius de l’Hospital.

A més, la residència d’Alcoy presenta 72 persones en símptomes, 13 ingressats i 15 treballadors en quarantena a l’hospital Virgen de los Lirios. Pel moment, hi ha quatre residències en vigilància per possibles contagis.

Ana Barceló ha volgut tranquil·litzar a la societat avançant que: les UCI’s que tenim entre públiques i privades tenen capacitat per a atendre esta situació i la que puga vindre”. Segons barceló els primers sanitaris confirmats es van poder contagiar “fora del centre sanitari”.

Mónica Oltra parla de les restriccions a les residències

“A les residències no poden entrar i eixir dels centres sinó son personal professional. És a dir, sanitaris, però també personal de desinfecció. Ningú contacte personal amb familiar ni amics“, ha dit Mónica. “Els casos que podran eixir dels centres seran les persones en les que l’estat de confinament posarà en perill la salut del pacient, per exemple, les persones amb mobilitat reduïda”, ha recalcat la portaveu.

D’avant la falta de material preventiu a les residències, Mónica Oltra ha volgut recordar que el desabastament és globalitzat, i que no és per falta d’interés a comprar, sinó que no estan arribant les mascaretes.