Estudien un possible cas de coronavirus a Torrevieja

Un home i una dona procedents d'Islàndia i que han estat recentment en Wuhan han sigut ingressats a l'hospital de Torrevieja després de presentar símptomes compatibles amb els del coronavirus.

Un possible cas de coronavirus en una turista islandesa de seixanta-sis anys que recentment ha sigut a la ciutat xinesa de Wuhan ha activat el protocol preventiu d’aïllament a l’hospital de Torrevieja (Alacant).

Fonts sanitàries han informat que esta dona ha acudit a l’hospital alacantí amb símptomes de patir una malaltia respiratòria de la mena de l’habitual grip (febre i tos) encara que també compatibles amb el coronavirus, i han afegit que en comunicar que havia estat feia poc temps en Wuhan s’ha activat immediatament el protocol d’aïllament.

La islandesa ha acudit al centre hospitalari al costat de la seua parella, un compatriota de cinquanta-dos anys i sense símptomes, i tots dos han quedat ingressats en habitacions incomunicades amb la resta de pacients de l’hospital.

Pel que sembla, tots dos han arribat recentment amb avió a Alacant per a passar un període vacacional en una població al sud de la província.

El personal sanitari ha pres mostres de la dona amb els símptomes i ja les ha enviades a l’Institut de Salut Carles III de Madrid, centre de referència a Espanya que haurà d’aclarir si es tracta d’un positiu de coronavirus. Paral·lelament, l’hospital de Torrevieja ha comunicat esta situació a l’àrea de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana.

ValenciàEspañol