25.9 C
Valencia

El Bisbe presidirà la Missa del Corpus Christi en la Cocatedral de Castelló i en la Catedral de Segorbe

La Missa ha de celebrar-se dins de l'església a causa de les limitacions establides per al control del coronavirus.

- Publicitat -AVL

A través d’una carta, el Bisbe de la diòcesi de Segorbe-Castelló, D. Casimiro López Llorente, ha informat que el dissabte dia 13 de juny, a les 19 hores, presidirà la Santa Missa amb motiu de la Solemnitat del Corpus Christi en la Cocatedral de Santa María de Castelló.

«La celebració del Corpus d’enguany ha de ser diferent», explica D. Casimiro, ja que la Missa ha de celebrar-se dins de l’església a causa de les limitacions establides per al control del coronavirus, «amb una participació de fidels del 50% de l’aforament del temple, guardant la distància social i la resta de mesures de prevenció», afig.

També indica que, tal com es prohibeix en l’Ordre SND/414/2020 de 16 de maig (art.9, apartat 2), «no podrem tindre la processó tradicional pels carrers i places de les nostres ciutats», per la qual cosa proposa «celebrar la processó a l’interior de l’església i donar la benedicció amb el Santíssim en i des de la porta de l’església».

El diumenge, dia 14 de juny a les 19 hores, també presidirà la Santa Missa del Corpus en la Catedral de Segorbe. «Que estes limitacions no ens lleven l’alegria de celebrar el Corpus amb vertadera fe i devoció», conclou, «deixem-nos xopar de l’amor de Crist, present en l’Eucaristia».

A més, tal com es fa tots els anys, aqueix dia es fa la col·lecta de la caritat en totes les esglésies obertes al públic, i el Bisbe realitza una especial crida a la generositat dels fidels davant tantes necessitats que està generant la pandèmia.

Cal recordar que, tradicionalment, Càritas llança esta campanya coincidint amb esta festa per a captar fons amb els quals sustentar la seua labor social i caritativa. La demanda d’ajuda que té l’organisme s’ha disparat amb la crisi sanitària i econòmica que estem vivint, i hui més que mai es fa molt necessària la col·laboració de tots els fidels per a no deixar al marge de la societat a tantes persones i famílies que es troben en una situació de vertadera necessitat.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,818FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló de la Plana regista un nou focus de coronavirus per contacte social

Castelló de la Plana te 228 casos actius de coronavirus

Detectat un nou focus de coronavirus a Guadassuar per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 58 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat detecta un nou focus de coronavirus a Alberic amb 7 persones contagiades

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 70 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat torna a detectar un brot de coronavirus a Banyeres de Mariola per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d’informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Alzira suma 3 focus més de coronavirus amb 18 casos en 24 hores

Tots els contagiats han sigut per contacte social.
- Advertisement -

: Valencià