Rallo: “les confessions de Correa sobre la Gürtel, demostren que el PP es va finançar irregularment a la Comunitat Valenciana”

El diputat de Castelló, Artemi Rallo, destaca que “la confessió del capitost de la Gürtel es produeix a escassos cinc dies, per a que comence en l'Audiència Nacional el judici contra els castellonencs Vicente Rambla, exvicepresident de la Generalitat, i Ricardo Costa, totpoderós secretari regional del PP en els anys de l'excés i descontrol”.

El diputat nacional pel PSPV-PSOE, Artemi Rallo, ha manifestat que “les confessions de Corretja relacionades amb el cas Gürtel, demostren que el PP es va finançar irregularment a la Comunitat Valenciana”.

Les seues confessions, juntament amb els escrits de conformitat de molts dels empresaris implicats en aquest assumpte demostren que “els líders del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, i alguns d’ells de la província de Castelló, van cometre delictes molt greus, defraudant greument als valencians i als castellonencs”.

En aquest sentit, Rallo recorda que “estem a escassos cinc dies per a que comence en l’Audiència Nacional el judici per una de les peces de Gürtel, en el qual s’asseuran en la banqueta els castellonencs Ricardo Costa i Vicente Rambla, per als quals es demanen sengles penes de quasi 8 anys”.

“Els dirigents del PP de l’època no solament van defraudar la confiança política, que la ciutadania va posar en ells, també va haver-hi un frau econòmic”. Un comportament que “mereix el retret i el menyspreu de tots els ciutadans.”

“Els socialistes esperem que la Justícia acabe dilucidant les responsabilitats de cadascun dels actors i que puguem deixar definitivament arrere aquesta negra pàgina de la nostra història recent a la Comunitat Valenciana.CatalanSpanish